JobZ: Kinderopvang Mirakel zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Kinderdagverblijf Mirakel. 

Diverse vacatures
Kinderdagverblijf Mirakel is onder andere op zoek naar:

Over Kinderdagverblijf Mirakel
Kinderopvang Mirakel is een kleinschalige organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat. Op onze
11 vestigingen in Amstelveen Zuid, Amsterdam Buitenveldert en Vinkeveen zijn 120 medewerkers
dagelijks bezig om voor de kinderen van ieder dag een geweldige dag te maken. Als medewerker van Kinderopvang Mirakel kom je bij de Mirakelse familie, waar ruimte is voor jou als persoon en waar je zelf aan de slag kunt met allerlei activiteiten voor de kinderen. Wij zorgen voor je onderwijs, zodat je kunt groeien in je eigen vakgebied. Kinderopvang Mirakel staat al 29 jaar voor kwaliteit!

AmstelveenZ JobZ
AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Sport vandaag 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.