Het culinaire team van Kragtwijk Catering
Advertorial Zakelijk

JobZ: Kragtwijk zoekt brood- en banketbakker (Koosjer)

Amstelveen - Langerhuize & Kragtwijk Catering Langerhuize B.V. in Amstelveen levert wereldwijd koosjere airline maaltijden via verschillende luchtvaartmaatschappijen. 

Op de plek waar deze maaltijden worden gemaakt is ook een eigen bakkerij. Momenteel is men op zoek naar een ambachtelijke ‘koosjer’ brood- en banket bakker.

Ben jij fan van ambachtelijk handgemaakte brood- en banket producten? En ben jij leergierig? Solliciteer dan via AmstelveenZ JobZ (klik hier)

Over AmstelveenZ JobZ

Op de JobZ-pagina van AmstelveenZ.nl vind je vacatures van bedrijven in en om Amstelveen. De plek voor werkgever en werknemer. Wil jij als ondernemer gebruik maken van deze JobZ-pagina en het lokale netwerk van AmstelveenZ voor het vinden van jouw werknemer(s)? Dat kan! Jouw vacature blijft tegen voordelige tarieven maar liefst 4 weken staan en daarnaast posten wij eenmalig het bericht op onze social media-kanalen (op een gewenst tijdstip).  Interesse? Stuur een e-mail naar kieran@amstelveenz.nl o.v.v. JobZ.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:48

D66 pleit voor inzet energiecoaches in Amstelveen

Amstelveen - D66 Amstelveen vindt dat Amstelveen 'energiecoaches' moet gaan inzetten, die wijkbewoners op vrijwillige basis gaan adviseren over energiegebruik, energiebesparing en energieopwekking.  

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.