JobZ: OBS Piet Hein zoekt leerkracht (Groep 3-8)

Amstelveen - De Openbare Basisschool (OBS) Piet Hein in Amstelveen zoekt een enthousiaste leerkracht voor Groep 3 t/m 8.

Het gaat om een parttime of fulltime functie (16-40 uur), met uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken in een collegiaal en leuk team met een groot hart voor onderwijs.

Meer informatie over deze vacature vind je op het vacatureplatform van AmstelveenZ: JobZ (zie hier).


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).