JobZ: Orthodontie-praktijk Tj. W. Swart is op zoek naar personeel

Amstelveen - In verband met de uitbreiding van het team van Orthodontie-praktijk Tjebbe Swart binnen de Verwijspraktijk voor tandheelkunde Amsterdam zijn ze op zoek naar een nieuwe collega.

  • Ben je een ervaren orthodontie-assistente en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Werk je als tandartsassistente en wil je graag je activiteiten uitbreiden en je kennis verbreden in een nieuwe functie als orthodontie-assistente in opleiding? 
  • Of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben je handig, leergierig, zelfstandig, flexibel maar óók een teamplayer? Denk dan eens aan een baan als omloop-assistente bij ons in het team. Er is altijd de mogelijkheid om door te groeien.

Mogelijk ben jij diegene naar wie ze op zoek zijn! Bekijk hier de vacature.

AmstelveenZ JobZ
AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Politiek gisteren 13:36

ChristenUnie Amstelveen wacht met smart op testuitslag 'snoer-van-de-vloer-laadpaal'

Amstelveen - De ChristenUnie wacht na een eerdere toezegging van het College B en W nog altijd op de uitslag van een van een proef met een zogenoemde ‘snoer-van-de-vloerlaadpaal' in Amstelveen, waarbij de stroomkabel tussen de laadpaal en de auto niet op het voetpad komt te liggen, maar met een boogarm over het voetpad wordt heengeleid.