JobZ: Quintes zoekt Relatiebeheerder Team Inkomensverzekeringen

Regio - Op zoek naar een nieuwe baan in de buurt? Misschien is dit wat voor jou: Quintes in Aalsmeer zoekt een Relatiebeheerder voor het Team Inkomensverzekeringen.

Quintes biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleidingsniveau.

Klik hier: Relatiebeheerder Team Inkomensverzekeringen (Quintes)

JobZ is de vacaturebank van AmstelveenZ. De afgelopen jaren hebben al flink wat mensen via AmstelveenZ JobZ een nieuwe baan gevonden in Amstelveen of directe omgeving. Bekijk hier de huidige vacatures. Bedrijven of instellingen die geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een vacature kunnen zich melden via info@amstelveenz.nl 


Meer nieuws

Politiek gisteren 15:51

Burgerbelangen Amstelveen (bbA) wil bestuurlijke vernieuwing

Amstelveen - De lokale politieke Burgerbelangen Amstelveen (bbA) is van mening dat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een onafhankelijke formateur moet worden aangesteld, om zo het beste brede college voor Amstelveen te vormen. Nu werden de onderhandelingen gevoerd door de twee grootste partijen (VVD en D66), in de personen van Herbert Raat en Floor Gordon.

Politiek gisteren 14:37

Dit zijn de komende vier jaar de wethouders in Amstelveen

Amstelveen - De gemeenteraad heeft woensdagavond vijf wethouders benoemd voor de bestuursperiode 2022-2026: Herbert Raat en Adam Elzakalai (VVD), Floor Gordon en Frank Berkhout (D66) en Marijn van Ballegooijen (PvdA) zitten - als alles goed gaat - de komende vier jaar in het pluche.

Algemeen gisteren 10:36

Amstelveen heeft weer nieuwe kinderburgemeester en kinderraad

Amstelveen - De 10-jarige Lode, leerling van De Triangel, wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Lode werd gekozen uit een groep van 24 kinderen van verschillende basisscholen tijdens de jaarlijkse verkiezing voor kinderburgemeester.