JobZ: Snelgroeiende Startup NADUVI op zoek naar personeel

Amstelveen - NADUVI, de outlet voor Home & Living is het afgelopen jaar enorm gegroeid en is klaar voor de volgende stap! Na het binnenhalen van een succesvolle funding ronde, het winnen van awards zoals de “Beste Starter” en al meer dan 250 merken die zich bij ons hebben aangesloten in de eerste 2 jaar, zijn ze op zoek naar personeel.

Office Manager

Wie ben jij? 

  • Je houdt ervan om dingen te regelen, van borrels en events tot een georganiseerde en fijne werkomgeving voor iedereen bij NADUVI.
  • Je ontvangt gasten en kandidaten met een glimlach en bent communicatief vaardig.
  • Je assisteert het management team bij allerhande zaken zoals agenda- planning, reisschema’s en vergaderplanning.
  • Je bent minimaal 4,5 - 5 uur per dag beschikbaar vanaf 09:00 uur.

Bekijk hier de vacature!

Klantenservice Medewerker fulltime

Wie ben jij? 

  • Vloeiend in de Nederlandse taal (verbaal als geschreven)? Bij voorkeur ook goede beheersing in het Engels.
  • Je houdt er van om veel interactie te hebben met mensen en hebt een hoog niveau van klantfocus. Je wordt enthousiast van het verwonderen van klanten door het bieden van de allerbeste service!
  • Als er een probleem ontstaat dan wil jij dit gelijk oplossen en je krijgt energie van blije klanten. 

Bekijk hier de vacature!

Over NADUVI
Werken bij NADUVI is impact maken. Na het binnenhalen van een succesvolle funding ronde, het winnen van awards zoals de “Beste Starter” en al meer dan 150 merken die zich bij ons hebben aangesloten in het eerste jaar, zijn wij klaar voor de volgende stap. Met een snelgroeiend team van alweer meer dan 65 ambitieuze, jonge ondernemers en een zeer ervaren management team, groeien wij gestaag door van start-up naar scale-up. Binnen no-time willen wij NADUVI nog groter maken binnen Nederland, maar trekken we ook over de landsgrenzen voor internationale expansie.

Ben jij op zoek naar een baan waarbij al jouw talent direct kan worden omgezet in resultaat? Welkom bij NADUVI.

AmstelveenZ JobZ
AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. 

Gezondheid & welzijn gisteren 09:00

Keizer Karelpark Tandartsen: het hele gezin met een stralende lach de deur uit

Amstelveen - Zeven jaar geleden opende Keizer Karelpark Tandartsen aan Lindepark, met één tandarts en één mondhygiëniste. Inmiddels is de tandartspraktijk niet meer weg te denken uit de regio en heeft de uitbreiding vorig jaar gezorgd voor zes behandelkamers, vijf tandartsen en vijf mondhygiënisten. Het team staat klaar om hun patiënten vol vertrouwen en deskundigheid te helpen aan een stralend gebit.

112 14 apr. 2024 20:23

Ongeval op kruising Burgemeester Boersweg

Amstelveen - Op de Burgemeester Boersweg ter hoogte van de op/afrit van Rijksweg A9 in Amstelveen heeft zondagavond een botsing plaatsgevonden.

Amstelveen van voorheen 14 apr. 2024 19:20

Amstelveen van voorheen (398)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 398 een oude foto van het Buitenplein op Plein 60, geschoten vanuit het vroegere pand van Vroom & Dreesmann.