JobZ: Stadscafé De Pannenkoek zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Stadscafé De Pannenkoek aan het Buitenplein in Stadshart Amstelveen. 

Stadscafé De Pannenkoek is op zoek naar een Allround Keukenmedewerker.

Over Stadscafé De Pannenkoek
Goed eten en gezelligheid staat bij stadscafé De Pannenkoek hoog in het vaandel, maar wat zij minstens zo belangrijk vinden is de omgang met elkaar. Stadscafé De Pannenkoek staat voor vriendelijkheid en een goede sfeer, wat belangrijk is voor een fijne beleving in het pannenkoekencafé.

AmstelveenZ JobZ
AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

112 vandaag 07:34

Vergeefse zoektocht naar fietsende 'naakte' man

Amstelveen - De politie heeft maandagavond tevergeefs gezocht naar een man die in slechts een t-shirt rondfietste in de omgeving van de Nieuwe Kalfjeslaan nabij het Amsterdamse bos in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 18:24

‘Mate van overlast op rivier De Amstel bij Amstelveen onacceptabel’

Amstelveen – De burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens, stelt dat de mate waarin pleziervaart momenteel overlast veroorzaakt op rivier de Amstel bij Amstelveen onnaceptabel is. De gemeente heeft de overlast tot prioriteit verklaard en gaat in samenwerking met handhaving en politie veelvuldig optreden.