Pixabay.com

JobZ: Van Noord's Dierenvoeders zoekt logistiek medewerker

Amstelveen - Op zoek naar een nieuwe baan in Amstelveen? Van Noord's Dierenvoeders is momenteel op zoek naar een logistiek medewerker.

Van Noord's Dierenvoeders is een begrip in Amstelveen. Al sinds 1973 is de dierenspeciaalzaak gevestigd aan de Oude Karselaan in Amstelveen. 

Wil je meer weten over de vacature bij Van Noord's of andere banen in (de buurt van) Amstelveen? Kijk dan op het vacatureplatform van AmstelveenZ: AmstelveenZ JobZ (klik hier) en solliciteer direct!


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:53

N522 (Ouderkerk-Amstelveen) aantal dagen dicht voor doorgaand verkeer

Amstelveen - De provinciale weg N522 (tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost) wordt tussen woensdagavond 7 juni en maandagochtend 12 juni afgesloten voor doorgaand verkeer, wegens werkzaamheden aan de nieuwe brugverbinding over de rivier De Amstel.

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen.