JobZ: Vintage Department Store zoekt personeel

Amstelveen - Vintage Department Store aan het Buitenplein in Stadshart Amstelveen is op zoek naar nieuwe medewerkers. 

De Vintage Department Store in Stadshart Amstelveen is gevestigd op de eerste etage van het voormalige Hudsons Bay-pand aan het Buitenplein. 

De winkel is momenteel op zoek naar Productiemedewerkers.

Vintage Department Store Amstelveen

Bij de Vintage Department Store krijgen tweedehands items zoals kleding, accessoires en meubels een tweede kans. Met een oppervlakte van ruim 3000 vierkante meter kunnen vintage liefhebbers hun hart ophalen en de mooiste pareltjes scoren. 

AmstelveenZ JobZ

AmstelveenZ JobZ is het lokale vacatureplatform van AmstelveenZ.nl. Al diverse mensen hebben via JobZ een nieuwe baan gevonden dicht in de buurt: wellicht wekt een van de vacatures ook jouw interesse?  Kijk snel op AmstelveenZ JobZ voor het aanbod en solliciteer direct.

NB: Werkgevers die op zoek zijn naar personeel en meer willen weten over het JobZ-platform van AmstelveenZ kunnen een e-mail sturen naar info@amstelveenz.nl t.a.v JobZ.


Meer nieuws

Politiek gisteren 13:36

ChristenUnie Amstelveen wacht met smart op testuitslag 'snoer-van-de-vloer-laadpaal'

Amstelveen - De ChristenUnie wacht na een eerdere toezegging van het College B en W nog altijd op de uitslag van een van een proef met een zogenoemde ‘snoer-van-de-vloerlaadpaal' in Amstelveen, waarbij de stroomkabel tussen de laadpaal en de auto niet op het voetpad komt te liggen, maar met een boogarm over het voetpad wordt heengeleid.