Henri Bloem Amstelveen

JobZ: werken bij Wijnkoperij Henri Bloem in Amstelveen

Amstelveen - Op zoek naar een leuke baan in de buurt? Wijnkoperij Henri Bloem aan de Amsterdamseweg in Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste wijnadviseur/verkoper.

Wijnkoperij Henri Bloem is een gerenommeerde wijnspeciaalzaak van Amstelveen. Je vindt er een zeer ruim assortiment van kwaliteitswijnen en speciaal gedistilleerd. 

Henri Bloem Amstelveen is op zoek naar een professioneel wijnliefhebber, in het bezit van vakdiploma’s of studerend hiervoor. Relevante ervaring in de wijn(detail)handel en/of horeca is een must, evenals een grote mate van zelfstandigheid en leergierigheid. Het geven van persoonlijke aandacht aan klanten is belangrijk, service is bij Henri Bloem vanzelfsprekend.

Kijk voor meer informatie op AmstelveenZ JobZ

 


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.