Politie Amstelveen, Instagram
112

Jongen belandt met scooter in de Amstel

Amstelveen - Een scooterrijder is vannacht aan de Amsteldijk onderuit gegaan en met scooter en al in rivier de Amstel beland. De jongen belde na het ongeval doorweekt aan bij een huis in de buurt om hulp te vragen.

De hulpdiensten werden even na half drie gealarmeerd. Omdat het aanvankelijk niet duidelijk was of de bestuurder ook een passagier bij zich had, toog de brandweer uit voorzorg met een duikteam naar de ongevallocatie, zo meldt Politie Amstelveen op Instagram Stories.

Daar bleek al snel dat de bestuurder alleen was; de brandweer kon daarop afschalen en terug naar de kazerne. De bestuurder, een jongeman, raakte niet ernstig gewond en is uiteindelijk opgehaald door zijn ouders om thuis op te warmen. De scooter is geborgen.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.