VTF
112

Jongen op klaarlichte dag beroofd op Sportlaan

Amstelveen - De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien van een straatroof afgelopen maandag (14 oktober) op de Sportlaan in Amstelveen.

Daar werd rond 14.35 uur een jong slachtoffer beroofd van zijn ketting door vermoedelijk 2 daders op een bromfiets. Het voorval vond plaats ter hoogte van de Van der Hooplaan.

De politie doet een getuigenoproep op Facebook, maar een helder signalement van de daders ontbreekt. Wel is bekend dat de daders geen helm op hadden.

De politie meldt de zaak in onderzoek te hebben en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.