PIxabay.com
112

Jongeren gaan los met eieren in Middenhoven; meisje belaagd, objecten bekogeld

Amstelveen - In de wijk Middenhoven is een groep jongeren gisterenavond flink met eieren in de weer geweest. Naast auto's en woningen, werd ook een meisje bekogeld met eieren ter hoogte van het winkelcentrum.

In en rond het winkelcentrum is al maanden sprake van terugkerende overlast door jongeren die geluidsoverlast veroorzaken en/of vernielingen plegen.

Diverse omwonenden zijn de overlast flink zat. De politie houdt al extra toezicht en was gisteren ook weer lang in de weer in de omgeving van het winkelcentrum. Dat was nadat er een melding binnen was gekomen dat een meisje was belaagd door vijf jongeren, die haar met eieren bekogelden. De politie laat via Instagram weten dat ook meerdere auto's en woningen bekogeld zijn met eieren.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.