Jordy de Breet (Beeld: Gebak van Hans, Antonisse Media)

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Amstelveen - Amstelvener Jordy de Breet, wiens vader overleed aan de gevolgen van corona, oogst lof en respect voor zijn initiatief om een gebak- en taartenbezorgingsbedrijf te starten vernoemd naar zijn vader. Het ontging ook RTL Nieuws niet.

Jordy is een bekende in de regionale entrertainmentindustrie (JOMO Productions). Zijn vader overleed in april aan de gevolgen van corona. Daarnaast kwam zijn bedrijf volledig stil te liggen door de corona-maatregelen.

Jordy ging ondanks zijn intense verdriet niet bij de pakken neerzitten en maakte een volledige bedrijfsomslag, om zijn vader Hans te eren met een nieuw bedrijf, dat hij Gebak van Hans doopte. Jordy bezorgt nu taart en gebak in de regio.

Het opmerkelijke initiatief kreeg aandacht van RTL Nieuws, maar ook NH Nieuws (en mediapartner RTVA) besteedde aandacht aan het initiatief van de 28-jarige Amstelvener, die niet van opgeven weet. Op social media krijgt Jordy talloze succeswensen voor zijn nieuwe bedrijf en daar is hij dankbaar voor. 'Ik weet dat mijn vader meekijkt,' zegt Jordy. 


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:41

Afgelopen twee weken 4 Amstelveense Covid19-patiënten overleden

Amstelveen - De afgelopen twee weken zijn vier Amstelveense Covid19-patiënten overleden. Dat meldt het RIVM in een nieuwe weekupdate, over de periode 14 tot en met 27 oktober. Er werden in de genoemde periode in Amstelveen vijf ziekenhuisopnames en 701 besmettingen gemeld.

Algemeen gisteren 10:20

Amstelveen zoekt energiecoaches

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is op zoek naar 5 tot 10 enthousiaste vrijwillige energiecoaches. Een energiecoach is een deskundige, door het Regionaal Energieloket opgeleide, vrijwilliger die huiseigenaren en huurders in Amstelveen tips geeft over energiebesparing in een een-op-een gesprek online of aan huis.

Advertorial Gezondheid & welzijn 26 okt. 2020 17:05

Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar

Binnenkort mag je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Woon je in de regio Amstelveen? Kies dan voor Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar.