Jordy de Breet (Beeld: Gebak van Hans, Antonisse Media)

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Amstelveen - Amstelvener Jordy de Breet, wiens vader overleed aan de gevolgen van corona, oogst lof en respect voor zijn initiatief om een gebak- en taartenbezorgingsbedrijf te starten vernoemd naar zijn vader. Het ontging ook RTL Nieuws niet.

Jordy is een bekende in de regionale entrertainmentindustrie (JOMO Productions). Zijn vader overleed in april aan de gevolgen van corona. Daarnaast kwam zijn bedrijf volledig stil te liggen door de corona-maatregelen.

Jordy ging ondanks zijn intense verdriet niet bij de pakken neerzitten en maakte een volledige bedrijfsomslag, om zijn vader Hans te eren met een nieuw bedrijf, dat hij Gebak van Hans doopte. Jordy bezorgt nu taart en gebak in de regio.

Het opmerkelijke initiatief kreeg aandacht van RTL Nieuws, maar ook NH Nieuws (en mediapartner RTVA) besteedde aandacht aan het initiatief van de 28-jarige Amstelvener, die niet van opgeven weet. Op social media krijgt Jordy talloze succeswensen voor zijn nieuwe bedrijf en daar is hij dankbaar voor. 'Ik weet dat mijn vader meekijkt,' zegt Jordy. 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.