Jordy de Breet (Beeld: Gebak van Hans, Antonisse Media)

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Amstelveen - Amstelvener Jordy de Breet, wiens vader overleed aan de gevolgen van corona, oogst lof en respect voor zijn initiatief om een gebak- en taartenbezorgingsbedrijf te starten vernoemd naar zijn vader. Het ontging ook RTL Nieuws niet.

Jordy is een bekende in de regionale entrertainmentindustrie (JOMO Productions). Zijn vader overleed in april aan de gevolgen van corona. Daarnaast kwam zijn bedrijf volledig stil te liggen door de corona-maatregelen.

Jordy ging ondanks zijn intense verdriet niet bij de pakken neerzitten en maakte een volledige bedrijfsomslag, om zijn vader Hans te eren met een nieuw bedrijf, dat hij Gebak van Hans doopte. Jordy bezorgt nu taart en gebak in de regio.

Het opmerkelijke initiatief kreeg aandacht van RTL Nieuws, maar ook NH Nieuws (en mediapartner RTVA) besteedde aandacht aan het initiatief van de 28-jarige Amstelvener, die niet van opgeven weet. Op social media krijgt Jordy talloze succeswensen voor zijn nieuwe bedrijf en daar is hij dankbaar voor. 'Ik weet dat mijn vader meekijkt,' zegt Jordy. 


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie vandaag 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.