Jordy de Breet (Beeld: Gebak van Hans, Antonisse Media)

Jordy oogst lof met nieuw bedrijfsinitiatief

Amstelveen - Amstelvener Jordy de Breet, wiens vader overleed aan de gevolgen van corona, oogst lof en respect voor zijn initiatief om een gebak- en taartenbezorgingsbedrijf te starten vernoemd naar zijn vader. Het ontging ook RTL Nieuws niet.

Jordy is een bekende in de regionale entrertainmentindustrie (JOMO Productions). Zijn vader overleed in april aan de gevolgen van corona. Daarnaast kwam zijn bedrijf volledig stil te liggen door de corona-maatregelen.

Jordy ging ondanks zijn intense verdriet niet bij de pakken neerzitten en maakte een volledige bedrijfsomslag, om zijn vader Hans te eren met een nieuw bedrijf, dat hij Gebak van Hans doopte. Jordy bezorgt nu taart en gebak in de regio.

Het opmerkelijke initiatief kreeg aandacht van RTL Nieuws, maar ook NH Nieuws (en mediapartner RTVA) besteedde aandacht aan het initiatief van de 28-jarige Amstelvener, die niet van opgeven weet. Op social media krijgt Jordy talloze succeswensen voor zijn nieuwe bedrijf en daar is hij dankbaar voor. 'Ik weet dat mijn vader meekijkt,' zegt Jordy. 


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie vandaag 12:12

Maak kennis met een nieuw beroep via Digimatch

Amstelveen - Op werkbezoek bij een kok, advocaat of een onderwijsassistent? Het kan allemaal met VMBO On Stage. Meer dan 800 vmbo-leerlingen van Wellant Westplas Mavo, Panta Rhei, het VeenLanden College en Vakcollege Thamen doen hieraan mee. Zo ook Donna, leerling van het Vakcollege Thamen. Voor haar was de keuze gemakkelijk: ‘Ik wil de autotechniek in’, zegt zij. ‘Ik heb mij daarom ingeschreven voor werkbezoeken bij Brabebo en bij Autobedrijf Berkelaar.’

Advertorial Gezondheid & welzijn vandaag 08:00

Keizer Karelpark Tandartsen: Tandartsbezoek tijdens pandemie is een uitje

Amstelveen - Maar liefst een kwart van de Nederlanders is sinds de corona uitbraak niet meer naar de tandarts geweest. ‘Dat is erg zorgelijk’, vindt Joyce van Niele, tandarts en eigenaar van Keizer Karelpark Tandartsen. In haar praktijk zijn de nodige maatregelen getroffen en draait inmiddels op volle toeren. ‘Grappig genoeg zien we vooral hele blije mensen, nu ze een bezoek aan de tandarts als uitje zien.’

Algemeen gisteren 22:00

Amstelveen by Night (86)

Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 86e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van het monumentale gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:00

Amstelveen van voorheen (243)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 243 een oude foto van het voormalige binnenzwembad Het Keerpunt.

Columns gisteren 13:00

Column Geertje Visser: Ha Murphy, trek je jas uit en pak een stoel

Ik weet niet wát Murphy ons wil vertellen, maar het zou zomaar kunnen dat dit mijn laatste column is. Niet dat ik me dat heb voorgenomen hoor, zeker niet, maar het Universum wil huize Visser iets duidelijk maken. Ik denk dat we in een vorig leven onze hondenpoep altijd lieten liggen ofzo, waardoor nu al onze karmapunten op zijn. Of misschien wonen we gewoon op een ongunstige aardstraal, dat kan ook nog.  

Algemeen 17 apr. 2021 22:00

Amstelveen by night (85)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl iedere avond een avondfoto uit Amstelveen. Op de 85e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Rijksweg A9.