Meld je aan als respondent voor Het Smaakhuis, want jouw smaakoordeel is geld waard!

Jouw smaakoordeel is geld waard!

Amstelveen - Lijkt je het leuk om (nieuwe) producten te proeven en jouw ongezouten mening te geven? Meld je dan aan als respondent voor Het Smaakhuis, want jouw smaakoordeel is geld waard!

Proeven, testen en oordelen

Voor Het Smaakhuis zijn we op zoek naar nieuwe respondenten die het leuk vinden om producten te proeven en te testen. In Het Smaakhuis worden dagelijks producten geproefd en getest die later in de supermarkt komen te liggen of verbeterd worden. Zo testen we producten met nieuwe smaken, verbeterde recepturen of gehele nieuwe producten. Snacks, yoghurt, sausjes, ontbijtgranen: alles komt voorbij! Jouw smaakoordeel is geld waard. Voor een proefsessie krijg je namelijk een vergoeding van €10,-. Smaakt dit naar meer? Schrijf je dan snel in en geef jouw ongezouten mening.

Wat houdt proeven bij Het Smaakhuis in?

  • Je proeft producten en geeft hierover jouw mening in Het Smaakhuis.
  • Een proefsessie duurt 30 tot 40 minuten.
  • Je krijgt hiervoor een vergoeding van €10,- (via overschrijving).
  • Je kunt zelf kiezen wanneer je meedoet door je aan te melden voor één van de sessies.
  • Het Smaakhuis is geopend van maandag t/m zaterdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.
  • Doelgroep: volwassenen van 18 t/m 67 jaar, tieners van 14 t/m 17 jaar en kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Mogelijkheid tot deelname aan in-home onderzoeken (het gebruiken en beoordelen van producten vanuit huis).

Interesse? Schrijf je dan in voor ons panel via hetsmaakhuis.nl.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.