Meld je aan als respondent voor Het Smaakhuis, want jouw smaakoordeel is geld waard!

Jouw smaakoordeel is geld waard!

Amstelveen - Lijkt je het leuk om (nieuwe) producten te proeven en jouw ongezouten mening te geven? Meld je dan aan als respondent voor Het Smaakhuis, want jouw smaakoordeel is geld waard!

Proeven, testen en oordelen

Voor Het Smaakhuis zijn we op zoek naar nieuwe respondenten die het leuk vinden om producten te proeven en te testen. In Het Smaakhuis worden dagelijks producten geproefd en getest die later in de supermarkt komen te liggen of verbeterd worden. Zo testen we producten met nieuwe smaken, verbeterde recepturen of gehele nieuwe producten. Snacks, yoghurt, sausjes, ontbijtgranen: alles komt voorbij! Jouw smaakoordeel is geld waard. Voor een proefsessie krijg je namelijk een vergoeding van €10,-. Smaakt dit naar meer? Schrijf je dan snel in en geef jouw ongezouten mening.

Wat houdt proeven bij Het Smaakhuis in?

  • Je proeft producten en geeft hierover jouw mening in Het Smaakhuis.
  • Een proefsessie duurt 30 tot 40 minuten.
  • Je krijgt hiervoor een vergoeding van €10,- (via overschrijving).
  • Je kunt zelf kiezen wanneer je meedoet door je aan te melden voor één van de sessies.
  • Het Smaakhuis is geopend van maandag t/m zaterdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.
  • Doelgroep: volwassenen van 18 t/m 67 jaar, tieners van 14 t/m 17 jaar en kinderen van 6 t/m 12 jaar.
  • Mogelijkheid tot deelname aan in-home onderzoeken (het gebruiken en beoordelen van producten vanuit huis).

Interesse? Schrijf je dan in voor ons panel via hetsmaakhuis.nl.


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport gisteren 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.