Jubileumkortingen bij Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL

Amstelveen - Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL heeft een mijlpaal te vieren en pakt in september flink uit. Deze maand is het overbekende Amstelveense familiebedrijf dat in 1966 begon, precies tien jaar op de locatie aan de Bouwerij gevestigd. En dus strooit Van Nieuwkerk in september, maar ook de rest van dit jaar met jubileumkortingen.

Het was Harry van Nieuwkerk die het pand op bedrijventerrein Legmeer in 2013 aankocht. Harry, die in 2015 overleed, wordt door zijn vrouw Karin en zoons Jimmy, Nicky en Randy nog altijd beschouwd als de grote visionair achter het Amstelveense tweewielerimperium dat ze gezamenlijk met succes hebben voortgezet. Het pand aan de Bouwerij werd dan ook een succesnummer.

Zat Van Nieuwkerk in het verleden op meerdere locaties in Amstelveen (Lindenlaan, Calvijnlaan, Brink, Westwijken Bouwerij), al vijf jaar is de locatie aan Bouwerij de (enige) hoofdvestiging, met die uitzondering dat aan de Calvijnlaan in december nog jaarlijks vuurwerk wordt verkocht.

Het pand aan de Bouwerij, dat al snel na de aankoop werd uitgebreid door het achterliggende pand erbij te betrekken, groeide de afgelopen jaren uit tot nummer 1 scooterverkooppunt van Nederland (o.a. Vespa, Piaggio, SYM en KYMCO), maar sinds dit voorjaar worden er ook weer volop (elektrische) fietsen verkocht, onder andere van Sparta en Cortina. En vanaf oktober wordt het assortiment elektrische fietsen uitgebreid met nog meer A-merken. Het pand herbergt naast een ruime werkplaats een enorme showroom, waar een ongekend grote collectie tweewielers staat uitgestald. Naast scooters en fietsen kan je ook voor elektrische fatbikes (o.a. KNAAP, PhatFour) terecht. Per oktober wordt het aantal merken fatbikes bovendien verder uitgebreid. En wist je ook dat je voor vouwfietsen en kinderfietsen bij Van Nieuwkerk terecht kan?

20 procent korting in september

Randy van Nieuwkerk laat weten dat het jubileum wordt gevierd met flinke kortingen: ‘Om onze dank uit te spreken geven we de hele maand september 20 procent korting op speciaal geselecteerde scooters en (elektrische) fietsen en geldt op alle producten bovendien een korting van 10 procent.’ Van Nieuwkerk heeft ook een grote hoeveelheid fiets- en scooteraccessoires, van helmen, tot aan telefoonhouders en verlichting.

Randy laat weten dat de familie eveneens heeft besloten om na de jubileummaand nog in heel 2023 tien procent korting te geven bij de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets of scooter. Maar wil je écht voordelig uit zijn, dan is een bezoekje aan de showroom in september aan te raden, om de speciaal geselecteerde modellen met 20 procentkorting te bekijken!

Van Nieuwkerk Scooters & Fietsen XL
Bouwerij 71e (Bedrijventerrein Legmeer)
Tel. 020 345 61 19
info@nieuwkerkfietsen.n
www.nieuwkerkscooters.nl

Dit artikel verscheen eerder in de september editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 81.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.