Jubileumkortingen bij Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL

Amstelveen - Van Nieuwkerk Fietsen & Scooters XL heeft een mijlpaal te vieren en pakt in september flink uit. Deze maand is het overbekende Amstelveense familiebedrijf dat in 1966 begon, precies tien jaar op de locatie aan de Bouwerij gevestigd. En dus strooit Van Nieuwkerk in september, maar ook de rest van dit jaar met jubileumkortingen.

Het was Harry van Nieuwkerk die het pand op bedrijventerrein Legmeer in 2013 aankocht. Harry, die in 2015 overleed, wordt door zijn vrouw Karin en zoons Jimmy, Nicky en Randy nog altijd beschouwd als de grote visionair achter het Amstelveense tweewielerimperium dat ze gezamenlijk met succes hebben voortgezet. Het pand aan de Bouwerij werd dan ook een succesnummer.

Zat Van Nieuwkerk in het verleden op meerdere locaties in Amstelveen (Lindenlaan, Calvijnlaan, Brink, Westwijken Bouwerij), al vijf jaar is de locatie aan Bouwerij de (enige) hoofdvestiging, met die uitzondering dat aan de Calvijnlaan in december nog jaarlijks vuurwerk wordt verkocht.

Het pand aan de Bouwerij, dat al snel na de aankoop werd uitgebreid door het achterliggende pand erbij te betrekken, groeide de afgelopen jaren uit tot nummer 1 scooterverkooppunt van Nederland (o.a. Vespa, Piaggio, SYM en KYMCO), maar sinds dit voorjaar worden er ook weer volop (elektrische) fietsen verkocht, onder andere van Sparta en Cortina. En vanaf oktober wordt het assortiment elektrische fietsen uitgebreid met nog meer A-merken. Het pand herbergt naast een ruime werkplaats een enorme showroom, waar een ongekend grote collectie tweewielers staat uitgestald. Naast scooters en fietsen kan je ook voor elektrische fatbikes (o.a. KNAAP, PhatFour) terecht. Per oktober wordt het aantal merken fatbikes bovendien verder uitgebreid. En wist je ook dat je voor vouwfietsen en kinderfietsen bij Van Nieuwkerk terecht kan?

20 procent korting in september

Randy van Nieuwkerk laat weten dat het jubileum wordt gevierd met flinke kortingen: ‘Om onze dank uit te spreken geven we de hele maand september 20 procent korting op speciaal geselecteerde scooters en (elektrische) fietsen en geldt op alle producten bovendien een korting van 10 procent.’ Van Nieuwkerk heeft ook een grote hoeveelheid fiets- en scooteraccessoires, van helmen, tot aan telefoonhouders en verlichting.

Randy laat weten dat de familie eveneens heeft besloten om na de jubileummaand nog in heel 2023 tien procent korting te geven bij de aanschaf van een nieuwe (elektrische) fiets of scooter. Maar wil je écht voordelig uit zijn, dan is een bezoekje aan de showroom in september aan te raden, om de speciaal geselecteerde modellen met 20 procentkorting te bekijken!

Van Nieuwkerk Scooters & Fietsen XL
Bouwerij 71e (Bedrijventerrein Legmeer)
Tel. 020 345 61 19
info@nieuwkerkfietsen.n
www.nieuwkerkscooters.nl

Dit artikel verscheen eerder in de september editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 81.


Meer nieuws

Wonen vandaag 14:35

Deur weer op kier voor woningbouw Kronenburg; Amstelveen om tafel met minister

Amstelveen - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Hugo de Jonge) heeft gemeente Amstelveen uitgenodigd om opnieuw om tafel te gaan om alsnog mogelijkheden voor de bouw van woningen in de wijk Kronenburg te bespreken. Amstelveen heeft de uitnodiging geaccepteerd. Beide partijen hopen dat de impasse die rond de grotendeels leegstaande en verouderde kantorenwijk - gelegen onder de aanvliegroute van Schiphol - is ontstaan kan worden doorbroken, maar de partijen liggen nog wel behoorlijk ver uiteen.

112 gisteren 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen gisteren 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport gisteren 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.