JBN

Judoschool Van Dulken beloond met officieel keurmerk Judo Bond Nederland (JBN)

Amstelveen - Judoschool Van Dulken uit Amstelveen is door de Judo Bond Nederland (JBN) beloond met het JBN Keurmerk. JBN prijst de Amstelveense judoschool, ook voor de wijze waarop eigenaar Ewoud van Dulken in coronatijd de club runt: 'Een club waar alles voor haar leden goed geregeld is en het aanbod een kwalitatief hoog niveau heeft,' sprak Tjalling van der Zee van JBN.

Van der Zee (clubaccountmanager JBN) kwam samen met collega Ina Hijman (Financieel manager JBN) recent het keurmerk en cadeaupakket uitreiken aan Ewoud van Dulken, eigenaar van Judoschool Van Dulken (foto onder).

judoka_ewoud_van_dulken.jpg

Spotlights 

Van der Zee: 'Als Judo Bond Nederland zijn dit bij uitstek de clubs die we graag extra in de spotlights zetten. Met het uitreiken van het keurmerk willen we ook onze waardering en respect uitspreken hoe de club momenteel bezig is. Blijven ondernemen is het credo van deze club. Vooral in de corona-periode is dit knap, want het ledenaantal blijft gewoon doorgroeien. Iedereen die zijn kinderen veilig en verantwoord wil laten sporten, is hier op de goede plek. Een club die staat voor kwaliteit! Kortom, iedereen die in Amstelveen judo overweegt moet zeker eens bij Judoschool Van Dulken gaan kijken!'

Judoschool Van Dulken Amstelveen

Judoschool Van Dulken is opgericht in 2014. Ontwikkeling staat binnen de club centraal, waardoor er naast het judo-aspect ook veel tijd wordt vrijgemaakt voor de persoonlijke ontwikkeling van de leden. Naast de reguliere lessen is er ook veel aandacht voor clinics, judo-verjaardagsfeestjes en structurele lessen in het basisonderwijs.

Trots op de club

Ewoud van Dulken is trots op zijn club: “Wij zijn al jaren een club waar plezier, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dat we daar nu om gewaardeerd worden is natuurlijk super! Graag willen wij onze kwaliteit waarborgen en uitdragen door het landelijke keurmerk.”

Gratis proefles

Om dit keurmerk te vieren nodigt Judoschool Van Dulken inwoners uit Amstelveen uit om kennis te komen maken met de club. Meer informatie is te vinden op www.dulken.nl.

JBN Keurmerkclubs

De Keurmerkclubs van Judo Bond Nederland vormen een selectie van ruim 80 clubs in Nederland waar zaken extra goed geregeld zijn. Het zijn clubs die op bestuurlijk vlak goed in elkaar zitten, waar de leden training krijgen van erkende judotrainers en waar gewerkt wordt aan een goed verantwoord en veilig sportklimaat. Hier zullen de sporters motorisch én pedagogisch profijt ervaren van de judosport. En het is nog leuk ook.

Bron: JBN


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.