Kaartjes voor kindervoorstelling Hoky Poky & bezoek aan Sinterklaas nu verkrijgbaar

Kaartjes voor kindervoorstelling Hoky Poky & bezoek aan Sinterklaas nu verkrijgbaar Foto: Clown Hoky Poky

Amstelveen -  De gratis toegangskaartjes voor de kindervoorstelling van clown Hoky Poky, met aansluitend een bezoek aan Sinterklaas, op de dag van de Amstelveense Sinterklaasintocht kunnen vanaf vandaag (dinsdag 6 november 2018) worden opgehaald bij de kassabalie in Schouwburg Amstelveen en bij de Bilbliotheek in het Stadshart.  


- Lees verder onder deze advertentie -

Sinterklaas is al weer bijna in 't land. Zijn intocht vindt op zaterdag 17 november 2018 plaats in het Stadshart van Amstelveen. Hij vertrekt om 10.30 uur bij de Sportlaan (Ben Goudsmithal) en komt om 12.00 uur aan op het Stadsplein (einde om 13.00 uur).

Hoky Poky

Na de intocht kan iedereen traditiegetrouw een bezoekje brengen aan de kindervoorstelling van Hoky Poky in de Muziek- en Dansschool van Amstelveen (Platform C) en daarna nog aan Sinterklaas, in Schouwburg Amstelveen.

Vier tijden

Voor de voorstelling van  Hoky Poky zijn gratis toegangskaartjes voor 4 verschillende tijden beschikbaar. Er zijn voorstellingen om: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

NB: In het november-nummer van  AmstelveenZ Magazine staat abusievelijk vermeld dat de kaartjes ook bij de ANWB kunnen worden opgehaald, dit jaar zijn de kaartjes echter alleen verkrijgbaar bij de Schouwburg en de Bibliotheek, tijdens de openingstijden van de genoemde instellingen.


Reacties