Fall Introdans, foto door Hans Withoos

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.

Cabarettoppers

Op cabaretgebied valt er veel te lachen met toppers als Lebbis en Jansen, Kasper van der Laan, Rundfunk, Henry van Loon, Micha Wertheim, Peter Heerschop & Viggo Waas, Ton Kas, Roué Verveer, Ashton Brothers, Pieter Derks en Guido Weijers. In het aanbod ook veel jong en aanstormend talent als Blauwe Vinkjes, Valentina Tóth en Chris Verlaan. Bovendien is niemand minder dan Arjan Lubach recent toegevoegd aan de agenda, zijn voorstelling COMEDY TOUR! gaat dinsdag 6 juni 10.00 uur a.s. in de verkoop.

Dansliefhebbers kunnen onder meer genieten van prima ballerina Igone de Jongh, Introdans, ISH Dance Collective, de Junior Company van Het Nationale Ballet, Nederlands Dans Theater 2 en het kerstsprookjesballet De Notenkraker.

Aanbod voor kinderen

Ook voor de kinderen is er een mooi theaterprogramma. Zo komt Fenna Ramos met het tv-programma Zin in Zappelin live (3+) naar het theater. Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+), geniet met de hele familie van Disney’s Winnie de Poeh, Mees Kees op kamp (8+), Mega Mindy (4+) of Peppa Pig (2+). Ervaar de explosie in Checkpoint Theater (8+) of beleef een gezellige dag op de boerderij met Fien & Teun (2+).

Theatercolleges

De populariteit van theatercolleges blijft onverminderd hoog. Geert Mak vertelt over Europa, scheidsrechter Danny Makkelie geeft een kijkje achter de voetbalschermen en de bevlogen verpleegkundige Teun Teubes vertelt over zijn missie.

Toneel

Op toneelgebied kijkt het theater uit naar de komedie De ongeplukte zusters van Almere County met Ilse Warringa en Plien van Bennekom, de gevierde actrices Anne-Wil Blanker, Renée Fokker en Henriette Rol, de West-End komedie De komedie van een bankoverval met Buddy Vedder en Panic Room met Jacob Derwig. Ook de grote gezelschappen als Het Nationale Toneel, Toneelgroep Maastricht en  Het Zuidelijk Toneel zijn te zien in Amstelveen met topacteurs als Mark Rietman, Jaap Spijkers en Bram Suijker.

Ook in de categorie show valt er veel te genieten. Simone Kleinsma viert haar jubileum met de musical The Hospita, in Boni, de musical wordt het levensverhaal van verzetsheld Boni verteld, de klassieker Pride & Prejudice wordt omgetoverd tot musical en Alex Klaasen en Tineke Schouten komen met nieuwe shows.

Concerten

Schouwburg Amstelveen is ook dé plek om een concert bij te wonen. Jamai Loman brengt een ode aan Elton John, Nick Schilder komt met zijn allereerste solotour, Stef Bos met een nieuw programma en Francis van Broekhuizen duikt in de anekdotes van de operawereld. Verder een scala aan geweldige tributes aan Queen, Fleetwood Mac, Simon & Garfunkel, Dire Straits en Supertramp.

10% vroegboekkorting

De hele maand juni profiteer geldt een vroegboekkorting van 10% op bijna alle voorstellingen. Bekijk het complete aanbod op schouwburgamstelveen.nl.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.