Kaizen Gym Green Park: De beste break van de werkweek

Aaslmeer / Amstelveen - Kaizen Gym, toonaangevend op het gebied van personal training & verbetering van levenskwaliteit, richt zich sinds enige tijd met een hagelnieuwe tweede vestiging op Green Park in Aalsmeer op de nieuwe trend in werkend Nederland: personal training als onderdeel van je werkweek.

Op de nieuwe locatie biedt Kaizen Gym in overleg met werkgevers (bedrijven, instanties, instellingen) personal training aan personeel. ‘Dat kan binnen werktijd, maar ook er buiten’, zegt Don Brouwer, samen met Mike van Beek al ruim 5 jaar eigenaar van de succesvolle Kaizen Gym-formule, dat de hoofdvestiging heeft op het Schinkeldijkje, precies op de grens van Amstelveen en Aalsmeer.

Filosofie

De nieuwe vestiging op Green Park is helemaal volgens de Kaizen Gym-filosofie ingericht en oogt zoals een personal gym moet zijn. De nieuwe, zogenoemde incompany trainingen die hier worden gegeven dragen bij aan een betere gezondheid van werknemers. Het is geen geheim dat werknemers die goed in hun vel zitten, beter presteren.

Celieplant, een grote Europese en eco-vriendelijke speler in plantenland, biedt via Kaizen Gym circa 60 werknemers de kans om 1 uur in de week personal training te volgen, onder werktijd. De bereidwilligheid onder het personeel is groot: 59 van de 60 nemen deel aan het Kaizen-programma, waarbij iedereen 1-op-1 een uur training volgt.

Sleutelwoorden

Daarbij zijn laagdrempeligheid en persoonlijke begeleiding, maar ook privacy, sleutelwoorden. ‘De trainingen zijn volledig afgestemd op ieder individu’, zegt Don. ‘De een wil graag ­fitnessen voor een beter lichaam, een ander wil afvallen, of misschien alleen ontstressen en een betere nachtrust. Iedereen heeft verschillende doelen. Wij gaan daar gericht meer aan de slag, met voedingsadvies als belangrijk onderdeel’

John Celie, eigenaar van Celieplants, ziet dat het werkt en vooral dat personal training (1 op 1) een enorme meerwaarde biedt ten opzichte van bijvoorbeeld het traditionele bedrijfsabonnement op de sportschool met korting. Hij kan het ieder bedrijf dat ook streeft naar gelukkig en ­ t personeel aanraden. ‘Het is een investering die zichzelf terugverdient’, zegt Celie.

De professionele trainers van Kaizen Gym Green Park zijn zoals altijd vriendelijk en begaan. Bij Kaizen Gym worden trainers ook op hun sociale vaardigheden geselecteerd. ‘Onze trainers kunnen zich inleven in alle niveau’s. Daardoor zijn onze trainingen echt toegankelijk voor iedereen. Drempelvrees is niet nodig.’

Informatie

Meer informatie over Kaizen Gym Personal Training at Work? Neem contact op met

Kaizen Gym Green Park | Japanlaan 5 | greenpark@kaizengym.nl | Kaizen Gym PT & Yoga | Schinkeldijkje 16N Aalsmeer | Telefoon 020 761 09 72 | info@kaizengym.nl | www.kaizen-gym.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.38, april 2019]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.