Kans op 1 minuut gratis winkelen bij opening Lidl Groenhof Amstelveen

Kans op 1 minuut gratis winkelen bij opening Lidl Groenhof Amstelveen Foto: Aan de nieuwe Lidl op winkelcentrum Groenhof wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Amstelveen - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 17 juli 2019 het nieuwe filiaal op winkelcentrum Groenhof  in Amstelveen Zuid. Klanten ontvangen op de openingsdag rond 08.30 uur een lot waarmee kans kan worden gemaakt op 1 minuut gratis winkelen.

‘Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de opening met ons te vieren. Iedere klant ontvangt rond 08.30 uur een lot, waarmee er kans kan worden gemaakt op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs openen wij om 09.00 uur op feestelijke wijze de winkel,' zegt supermarktmanager Fatih. 

Bloemen & acties

'De eerste 150 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen’.

Zeven dagen open

De nieuwe Lidl Groenhof  is zeven dagen per week open (ma-za 08.00-21.00 uur en zondag van 10.00-20.00 uur). De nieuwe vestiging is voorzien van een volwaardig assortiment. Er is veel aandacht voor dagverse producten, non-food artikelen en verzorgingsproducten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig.

Tabak in de ban

Klanten kunnen vanaf 17 juli terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’, maar de supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl-winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht.

Het Lidl Team

Na een ingrijpende verbouwing nadert de voltooing van het vernieuwde Winkelcentrum Groenhof.


Reacties