Aan de nieuwe Lidl op winkelcentrum Groenhof wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Kans op 1 minuut gratis winkelen bij opening Lidl Groenhof Amstelveen

Amstelveen - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 17 juli 2019 het nieuwe filiaal op winkelcentrum Groenhof  in Amstelveen Zuid. Klanten ontvangen op de openingsdag rond 08.30 uur een lot waarmee kans kan worden gemaakt op 1 minuut gratis winkelen.

‘Wij willen iedereen van harte uitnodigen om de opening met ons te vieren. Iedere klant ontvangt rond 08.30 uur een lot, waarmee er kans kan worden gemaakt op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs openen wij om 09.00 uur op feestelijke wijze de winkel,' zegt supermarktmanager Fatih. 

Bloemen & acties

'De eerste 150 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen’.

Zeven dagen open

De nieuwe Lidl Groenhof  is zeven dagen per week open (ma-za 08.00-21.00 uur en zondag van 10.00-20.00 uur). De nieuwe vestiging is voorzien van een volwaardig assortiment. Er is veel aandacht voor dagverse producten, non-food artikelen en verzorgingsproducten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig.

Tabak in de ban

Klanten kunnen vanaf 17 juli terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’, maar de supermarkt verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl-winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht.

Het Lidl Team

Na een ingrijpende verbouwing nadert de voltooing van het vernieuwde Winkelcentrum Groenhof.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.