Karel Eykman School en Brede School Rembrandt hockeykampioenen van Amstelveen

Karel Eykman School en Brede School Rembrandt hockeykampioenen van Amstelveen

Amstelveen - In de afgelopen herfstvakantie werd het 23ste Rabobank schoolhockey toernooi gespeeld. Er deden op deze zonnige donderdag maar liefst 270 kinderen van 11 scholen mee aan dit populaire toernooi. 


- Lees verder onder deze advertentie -

Het toernooi werd op twee locaties gespeeld. De leerlingen van groep 5 en 6 werden warm ontvangen bij MHC Amstelveen. De leerlingen van groep 7 en 8 waren van harte welkom bij hockeyvereniging Myra. Er stond op elke locatie een grote zilveren wisselbeker klaar voor de winnaar van het toernooi. Na een ochtend vol spannende wedstrijden kon er een winnaar bekend gemaakt worden.

In het toernooi voor groep 5 en 6 werd de wisselbeker gewonnen door de Karel Eykman School. Bij groep 7 en 8 werd het toernooi gewonnen door de Brede School Rembrandt. Beide scholen mogen zich Rabobank Schoolhockey kampioen 2019 noemen.

Het Rabobank schoolhockey toernooi is een samenwerkingsverband tussen de Rabobank, AmstelveenSport en de hockeyverenigingen. Krista Mol (coördinator schoolhockey):“Het is mooi om te zien hoe deze samenwerking met de Rabobank en de hockeyverenigingen zorgt voor een leuke, sportieve activiteit voor basisschool leerlingen in de herfstvakantie. De kinderen zijn op deze manier niet alleen een hele ochtend bezig, maar zijn ook nog eens lekker buiten.”

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties