Karel Muns Fysiotherapie: staat voor kwaliteit

AMSTELVEEN - Karel Muns Fysiotherapie staat al jaren bekend als een van de meest toonaangevende fysiotherapiepraktijken in Amstelveen. Dankzij tal van specialisaties, samenwerkingsverbanden en bovendien diverse vestigingen (onder meer aan de Stationsstraat, De Savornin Lohmanlaan, Amstelhof Uithoorn en in het raadhuis) hebben al duizenden Amstelveners van jong tot oud in deze praktijken op de bank gelegen.

Praktijk Muns heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan en is onder meer in het bezit van het HKZ-keurmerk, waarmee de praktijk voldoet aan de kwaliteitsnormen die gelden in de zorgsector. Als schouderspecialist (lid van het Schoudernetwerk) worden zij veelvuldig ingeschakeld, maar vooral ook de expertise op het gebied van revalidatie (schouder, enkel, knie, heup) is enorm.

Het is een van de redenen dat ook Ziekenhuis Amstelland graag met hen samenwerkt. Orthopeden hebben veel vertrouwen in zijn revalidatiemethodes, zowel post- als preoperatief. De kwaliteit die fysiotherapie Muns biedt staat garant voor goede zorg.

Karel Muns Fysiotherapie, een van de weinige praktijken die water-revalidatie in het zwembad geeft en bovendien een optimaal uitgeruste sportschool aan zijn praktijk heeft, is altijd innovatief. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van het met koeling werkende Game Ready-apparaat, waarmee bewezen is dat patiënten sneller weer op de been zijn na een blessure of operatie.

Informatie:
Karel Muns Fysiotherapie | De Savornin Lohmanlaan 2. | Tel: 020 7979852 |Stationsstraat 15-17 | Tel: 020 6411642 | info@karelmuns.nl | www.karelmuns.nl

Op de foto
Karel Muns (rechts). (Foto: Anko Stoffels)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.