Artistieke impressie van de toekomstige kavel-invulling aan de Middenwaard [Beeld: Jeroen de Jong./Gemeente Amstelveen] Aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Kavels Middenwaard: 460.000,- tot 475.000 euro

AMSTELVEEN - De veertien woningbouwkavels aan de oostzijde van de Middenwaard in Amstelveen (het inmiddels gesaneerde dijklichaam tussen de wijken Groenelaan en Waardhuizen) kennen prijzen tussen de 460.000 en 475.000 euro (vrij op naam).

Voor de kavels bestaat veel belangstelling, zo bleek afgelopen donderdag tijdens een drukbezochte informatieavond in restaurant The WineKitchen At Sea. Het woningbouwproject wordt in het kader van duurzaamheid niet aangesloten op het aardgasnet.

Loting door notaris
Geïnteresseerden dienen zich voor 8 januari 2018 12.00 uur in te schrijven via een inschrijfformulier op de gemeentelijke website (klik hier). Na de sluitingsdatum zal op 9 januari 2018 een loting door de notaris plaatsvinden. Op basis van deze lotingslijst worden de 14 kavels toegewezen.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de aankoop van één van deze kavels in Middenwaard kan men contact opnemen via emailadres: kavelsmiddenwaard@amstelveen.nl Meer informatie over het project is te vinden op de website van gemeente Amstelveen.

Meer kavels
Begin 2018 vindt ook nog de verkoop plaats van 5 à 6 grotere particuliere bouwkavels, op een weiland dat grenst aan golfbaan Amsteldijk (tussen flat De Terp en Turfschip).

Gondel
Aan de westzijde van de Middenwaard (nabij Gondel/Logger/Punter) ligt het in de bedoeling appartementengebouw te bouwen en diverse woningen met een maximale bouwhoogte van 11 meter.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.