Keizer Karelpark Tandartsen: het hele gezin met een stralende lach de deur uit

Amstelveen - Zeven jaar geleden opende Keizer Karelpark Tandartsen aan Lindepark, met één tandarts en één mondhygiëniste. Inmiddels is de tandartspraktijk niet meer weg te denken uit de regio en heeft de uitbreiding vorig jaar gezorgd voor zes behandelkamers, vijf tandartsen en vijf mondhygiënisten. Het team staat klaar om hun patiënten vol vertrouwen en deskundigheid te helpen aan een stralend gebit.

Vrolijk

Zodra je de drempel van Keizer Karelpark Tandartsen over stapt, komen de vrolijke kleuren je tegemoet. Hier vind je geen steriele kamers maar kleurrijk fotobehang, een paarse bank in de wachtkamer en lederen, gekleurde stoelen in de behandelkamer. En lig je in de stoel naar het plafond te kijken, dan word je verblijd met natuurprints. Het weerspiegelt de patiënten die ze behandelen, een ieder met een eigen oorsprong en achtergrond.

Laatste technieken

Ze maken bij Keizer Karelpark Tandartsen gebruik van de laatste technieken en materialen. Zo hebben ze een scanner waarmee ze gemakkelijk een afdruk van het gebit kunnen maken voor de plaatsing van een kroon of een brug. Dat betekent dat je als patiënt niet meer hoeven te happen. Dan wordt er een 3D-afbeelding gemaakt van de mond zodat de tandtechniek helemaal kan zien wat er nodig is, zonder dat het een vervelende bezigheid is. Ook bijvoorbeeld de doorzichtige beugel, waar je bij Keizer Karel Tandartsen voor terecht kan als er kleine tandcorrecties gewenst zijn, wordt op deze manier aangemeten. Zo groeien zij steeds met de laatste technieken mee en passen ze hun dienstverlening zo goed mogelijk aan.

Duidelijk

Bij Keizer Karelpark Tandartsen doen ze er veel aan om patiënten op hun gemak te laten voelen. Er zijn nogal wat mensen- en zeker niet alleen kinderen- die bang zijn voor de tandarts. Maar dat hoeft hier echt niet. Kinderen worden vanaf hun eerste bezoek spelenderwijs meegenomen in de behandeling, terwijl volwassenen altijd een duidelijke uitleg vooraf krijgen en zo een stuk meer gerustgesteld in de stoel plaats kunnen nemen. Keizer Karelpark Tandartsen werkt volgens de strengste hygiënische maatstaven en heeft enorm veel expertise in huis op het gebied van tandheelkunde, dat bijzonder veel facetten kent. Kronen en bruggen, implantaten, (witte) vullingen of tandvleesproblemen: de tandartsen weten overal professioneel raad mee. Bij alle behandelingen wordt altijd gestreefd naar een zo mooi, gezond en sterk mogelijk gebit, want daar draait het om bij deze praktijk.

Preventie

De tandartsen en mondhygiënisten van Keizer Karelpark Tandartsen besteden vooral veel aandacht aan voorlichting en preventie, want daarmee worden gebitsproblemen nu eenmaal het beste voorkomen. Patiënten krijgen altijd persoonlijk advies en tips om hun gebit en mondhygiëne in zo optimaal mogelijke conditie te houden. In de spreekkamers is er alle tijd voor een rustig en uitgebreid gesprek. Ook werken ze met mondcamera’s zodat je mee kunt kijken op een scherm. Op deze manier kan er uitleg gegeven worden mét beeld, zodat patiënten daadwerkelijk kunnen zien wat er aan de hand is en wat er gaat gebeuren. Vooral voor kinderen kan dit ook ontzettend fijn zijn.

Betrouwbaarheid

Bij Keizer Karelpark Tandartsen willen ze dat mensen met een lach binnenstappen, maar ook zeker met een stralende lach de deur weer uit gaan. Ze doen hun uiterste best om onzekerheden weg te nemen, hebben een lange intakeprocedure en bespreken de wensen van de patiënt. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan centraal in deze tandartspraktijk. Met alle expertise in huis, ben je aan Lindepark aan het juiste adres voor gezonde mondzorg.

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2a
1185 LD Amstelveen
Tel: 020 345 1534
info@tandartskeizerkarelpark.nl
www.tandartskeizerkarelpark.nl

Deze advertorial verscheen eerder in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.