Keizer Karelpark Tandartsen: niets om bang voor te zijn

AMSTELVEEN - Een aangenaam gevoel, dat ervaar je als je de nieuwe tandartsenpraktijk in de wijk Keizer Karelpark binnenstapt. En dan te bedenken dat een tandartsbezoek lang niet voor iedereen een aangename gelegenheid is. Bij de vorig najaar geopende praktijk Keizer Karelpark Tandartsen is er werkelijk niets om bang voor te zijn.

De nieuwe praktijk, gelegen aan Lindepark (de nieuwbouwflats parallel aan de Lindenlaan) is zeer open, overzichtelijk en modern ingericht. Opvallende kleuren in combinatie met maagdelijk wit maken de praktijk helemaal van deze tijd en zeker niet kil. De eerste ervaringen van patiënten zijn positief en veelbelovend.

Volledige tandheelkundige zorg onder één dak
Keizer Karel Tandartsen is van alle markten thuis op het gebied van tandheelkunde. Naast algemene tandheelkunde (zoals controles) en mondhygiëne, kun je ook terecht voor implantologie (erkend implantoloog NVOI), orthodontie en esthetische tandheelkunde. Het team van Keizer Karelpark Tandartsen bestaat uit tandartsen Ai Lien Oei en Querelle Weijenbergh, implantoloog NVOI Linde van Groningen en mondhygiëniste Pary Hail Mahmood. Zij staan onder leiding van tandarts Joyce van Niele.

Mooi & gezond gebit
Een mooi en gezond gebit, dat is het uitgangspunt van alle behandelingen bij Keizer Karelpark Tandartsen. De praktijk is niet alleen vernieuwend vanwege de inrichting, maar vooral door de grote betrokkenheid bij de patiënt in combinatie met unieke en uitgebreide voorlichting. ‘Wij hebben als doel onze patiënten bewust te maken van een gezond gebit en dat doen we samen. We bieden voor iedereen een individuele oplossing’, zegt tandarts Joyce van Niele.

Familietandarts
De praktijk is een praktijk voor iedereen: van jong tot oud. Door de persoonlijke benadering is Keizer Karelpark Tandartsen ook uitermate geschikt als familietandarts. Voor kinderen is er extra aandacht, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van een ervaren kindertandarts en extraatjes zoals een kinderspeelhoek.

Angstpatiënten
Voor angstpatiënten is de nieuwe praktijk absoluut aan te raden. Naar patiënten wordt begripvol geluisterd en ook worden zij uitvoerig ingelicht over de behandeling, hoe simpel of complex deze ook is. ‘We lossen ieder tandheelkundig probleem op, natuurlijk in nauw overleg.'

Superieure hygiëne
Keizer Karel Tandartsen beschikt over de allernieuwste apparatuur en de laatste technologische ontwikkelingen. De in totaal drie stijlvol ingerichte behandelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun je, als je wilt, meekijken met behandelingen op ultrascherpe schermen en is vooral de hygiëne op alle denkbare manieren gewaarborgd. De tandartsen hoeven geen handen te gebruiken bij het openen van kastjes, want alles gaat met sensoren: het zijn de details die deze praktijk bijzonder maken.

Breng een bezoekje
Wil je een keer een kijkje nemen in de nieuwe praktijk? Je kunt gewoon binnenlopen en om informatie vragen om een indruk te krijgen, maar een belletje kan natuurlijk ook. ‘Onze deur staat voor iedereen open.’

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A (Lindenlaan)
Telefoon 020 345 15 34
www.tandartskeizerkarelpark.nl

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.