Kerstactie winkeliers Van der Hooplaan in Amstelveen

Amstelveen - De Van der Hooplaan in Amstelveen verkeert al helemaal in de kerststemming. De winkelstraat met zijn speciaalzaken én winkels voor de dagelijkse boodschappen komt ook dit jaar met een hartverwarmende kerstactie. De ondernemers in de Van der Hooplaan vullen in de maand december iedere week vier of vijf cadeaupakketten met hun eigen producten. Deze kerstpakketjes geven ze gratis weg aan mensen die een feestelijke verrassing verdienen. Het winkelend publiek bepaalt wie dat zijn.

Vanaf 1 december krijg je bij het shoppen in de Van der Hooplaan een kerstactiekaart uitgereikt. Hierop kun je schrijven wie volgens jou een kerstpakket verdient en ook waarom: je buurvrouw die zich met liefde inzet als mantelzorger, een vriend met een kleine beurs die wel een extraatje kan gebruiken, de vrijwilliger van de sportclub die altijd klaarstaat of je moeder die jouw hond uitlaat als je werkt, alles mag. Vergeet niet om ook je eigen gegevens in te vullen.

De ingevulde kaart doe je vervolgens in één van de vier gouden brievenbussen die je vindt bij Cigo de Posthoorn, supermarkt PLUS, De Kazerie en Banketbakkerij Arnold Cornelis. Het is ook mogelijk om de QR-code op de posters in de Van der Hooplaan te scannen en je kaart online in te sturen. 

Alle inzendingen gaan naar de kerstman en zijn kerstelfjes. Zij trekken aan het eind van iedere decemberweek de winnaars op de Facebook- en Instagrampagina van Winkelcentrum Van der Hooplaan. Hou die dus in de gaten! De kerstactie loopt van 1 tot en met 29 december.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 86

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 86, maart 2024) is uit! Deze maand bevat het magazine onder andere een overzicht van woningbouwlocaties in Amstelveen.

Politiek vandaag 14:02

Gemeenteraad Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij lokale politiek en gaat de straat op

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad? Een aantal raads- en burgerleden bracht afgelopen zaterdag daarom onder de noemer 'Raad op straat' een bezoek aan winkelcentrum Groenhof, om input van inwoners te verzamelen.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:27

Het festival voor jonge bands Young Urbanus op 6 april

Amstelveen - Zaterdagavond 6 april aanstaande vindt voor de derde keer Young Urbanus plaats in het Noorddamcentrum Bovenkerk. Young Urbanus is inmiddels uitgegroeid tot dé hotspot voor jonge bands in Amstelveen! Toegang is gratis. Het eerste optreden start om 19:30 uur. Vol is vol!

Politiek vandaag 09:11

Vijvers Middenhoven uitgebaggerd: ‘Nu vijver bij winkelcentrum Groenhof’

Amstelveen - Om de waterkwaliteit te verbeteren zijn de vijvers in Park Middenhoven uitgebaggerd. De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen, die zich hard maakte voor het uitbaggeren, hoopt dat nu ook de vijver bij winkelcentrum Groenhof (naast De Bolder) aan de beurt komt.