Kerstbomenstapel gemeente Amstelveen

Kerstbomenstapel van 38.000 kilo in Amstelveen: dit gebeurt er mee

Amstelveen - De gemeentelijke dienst afvalbeheer heeft in een week tijd 38.000 kilo aan oude kerstbomen opgehaald in Amstelveen en het eind is nog niet in zicht.

Ook deze week worden nog kerstbomen opgehaald. De stapel oude kerstbomen bij de gemeentwerf is gigantisch en groeit nog dagelijks, maar wat gebeurt er met al die ingezamelde kerstbomen?

Welnu, de gemeente verwerkt de ingezamelde bomen tot compost, om die compost vervolgens weer te gebruiken voor de groenvoozieningen in Amstelveen. De gemeente bedankt inwoners daarom van harte voor de aanbieden van oude kerstbomen. 

Het inzamelen van kerstbomen gaat in Amstelveen nog door tot en met 22 januari 2021.


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:17

Zeer beperkte daling coronabesmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Volgens de vandaag bekendgemaakte corona-cijfers van het RIVM is het aantal coronabesmettingen (Covid-19) in Amstelveen de afgelopen periode zeer beperkt gedaald.  

Verkeer & Vervoer vandaag 13:56

Burgemeester Rijnderslaan een maand dicht in één richting

Amstelveen – De Burgemeester Rijnderslaan zal van maandag 25 januari  tot en met vrijdag 26 februari 2021 in één richting (vanaf de zijde Beneluxbaan in de richting van de Keizer Karelweg) worden afgesloten.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:35

Glazen wanden bij nieuwe rotondes Beneluxbaan worden vervangen voor spijlen hekwerken

Amstelveen - De gemeente gaat een serie aanpassingen doorvoeren bij de nieuwe rotondes op de Beneluxbaan langs het Amstelveenlijntraject (Kronenburg, Zonnestein en Sportlaan) om de verkeersveiligheid te verhogen. Een daarvan is het gedeeltelijk vervangen van de glazen afscheidingen bij de nieuwe rotondes.