Een eerdere inzamelingsactie voor Voedselbank Amstelveen bij AH Groenhof

Kerstinzamelingactie voor Voedselbank Amstelveen bij vier AH-filialen

Amstelveen - Bij de Albert Heijn-supermarktfilialen aan de Amsterdamseweg, Maalderij (Bovenkerk), Middenhoven en Rembrandthof (Stadshart) houden vrijwilligers van de Voedselbank Amstelveen zaterdag 10 december 2022 een kerstinzamelingsactie.

Momenteel zijn zo'n 130 gezinnen, onder wie 135 kinderen tot 12 jaar, afhankelijk van de Voedselbank. Zij kunnen in deze dure tijden alle steun gebruiken.  

Hoe het werkt

Van 10.00  tot 16.00 uur vragen vrijwilligers bij de ingang van de supermarktfilialen aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. De producten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd op een speciale tafel in de winkel.  De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen in ontvangst te nemen. 

Hulp

De vrijwilligers van de Voedselbank worden bij deze actie geholpen door leden van de serviceclubs Lions, Lions Mingle en Ladies Circle en ook door medewerkers van adviesbureau Eversheds Sutherland (Netherlands) B.V.


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. De politie spreekt van een verdachte situatie in een bus, waarbij een passagier een verdacht pakketje bij zich zou hebben gehad. De bus is op Meander stopgezet en ontruimd.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.