Een eerdere inzamelingsactie voor Voedselbank Amstelveen bij AH Groenhof

Kerstinzamelingactie voor Voedselbank Amstelveen bij vier AH-filialen

Amstelveen - Bij de Albert Heijn-supermarktfilialen aan de Amsterdamseweg, Maalderij (Bovenkerk), Middenhoven en Rembrandthof (Stadshart) houden vrijwilligers van de Voedselbank Amstelveen zaterdag 10 december 2022 een kerstinzamelingsactie.

Momenteel zijn zo'n 130 gezinnen, onder wie 135 kinderen tot 12 jaar, afhankelijk van de Voedselbank. Zij kunnen in deze dure tijden alle steun gebruiken.  

Hoe het werkt

Van 10.00  tot 16.00 uur vragen vrijwilligers bij de ingang van de supermarktfilialen aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. De producten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd op een speciale tafel in de winkel.  De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa. Bij de uitgang staan weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen in ontvangst te nemen. 

Hulp

De vrijwilligers van de Voedselbank worden bij deze actie geholpen door leden van de serviceclubs Lions, Lions Mingle en Ladies Circle en ook door medewerkers van adviesbureau Eversheds Sutherland (Netherlands) B.V.


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.