Broodje & Co.

Keurslager Fred van Ingen scoort met Broodje & Co

Aalsmeer / Amstelveen - Broodje & Co, de dit voorjaar geopende broodjeszaak bij Loogman Tanken & Wassen op de grens van Amstelveen & Aalsmeer, blijkt een hit. Dagelijks gaan honderden broodjes over de toonbank. De Amstelveense keurslager Fred van Ingen maakt een belangrijk onderdeel uit van het succes. Hij verzorgt het smaakvolle beleg. ‘Met name de filet americain is niet aan te slepen’, zegt Fred.

Toen de Loogman Groep het plan opperde om een broodjeszaak te beginnen, was een ding duidelijk: kwaliteit moest de boventoon voeren. Eenvoudige, smaakvolle broodjes zonder al te veel kermis.

Fred van Ingen

Ger Loogman, eigenaar van Loogman Tanken & Wassen, benaderde Fred van Ingen al snel toen het plan voor Broodje & Co gestalte kreeg. ‘Fred is een van de bekendste keurslagers uit de regio. Zelf ben ik al jaren klant en ik weet dat hij een geweldige vakman is.’

Twinkeling

De twee ondernemers kwamen al snel tot zaken. ‘Toen ik hem in zijn zaak aan de Van der Hooplaan aanspraak over het plan voor Broodje & Co, zijn we gelijk in zijn keuken achter in de zaak gaan zitten. Prachtig vond ik dat', zegt Ger. 'De wijze waarop hij over zijn werk praat, met die twinkeling in zijn ogen, dat zegt veel over hem. We waren er vrij snel uit’, aldus Ger.

Lokaal samenwerken

Loogman werkt graag samen met lokale ondernemers (zo komt het brood bij Broodje & Co van de Aalsmeerse bakkerij Vooges) en Fred van Ingen was een van de beste partners die hij kon bedenken. Fred houdt dagelijks nauw contact met Broodje & Co. ‘Wel leveren dagelijks verse waren’, zegt Fred. 'Soms moeten we meerdere keren per dag bijvullen. De broodjes kunnen erg hard gaan. En ja, we moeten iedere dag ongelooflijk veel fillet maken.’

Ontdekken

Loogman beaamt dat Broodje & Co (vernoemd naar de in 2002 overleden vader Co Loogman) een succes is. ‘We hebben een aanloopperiode gehad, waarin we natuurlijk ook even moesten wennen en klanten ons nog moesten ontdekken. Maar het gaat nu de hele dag door, de broodjes vallen in de
smaak. Van ‘s ochtends vroeg tot in de late namiddag gaan de broodjes over de toonbank. Vooral rond lunchtijd is het een
drukte van belang. Het is een uitstekende aanvulling voor de Loogman Groep.’

Informatie 

Broodje & Co – Loogman Tanken & Wassen | Aalsmeerderweg 497 | 1432 ED Aalsmeer | www.loogman.nl/broodje-co/

[Advertorial]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.