Anko Stoffels

Keurslager Stronkhorst levert kalkoenen voor Thanksgiving

AMSTELVEEN - Op donderdag 23 november wordt in Amerika weer Thanksgiving gevierd. Keurslager Stronkhorst helpt alle Amerikanen en andere Thanksgiving-vierders in Amstelveen een handje met de kalkoen voor hun diner.

Thanksgiving wordt traditiegetrouw gevierd met een uitgebreid diner waarbij de kalkoen centraal staat. Keurslager Stronkhorst levert dit jaar kalkoenen voor deze diners. Ze kunnen besteld worden in verschillende gewichten en je krijgt er zelfs een gebruiksaanwijzing mee met de juiste bereidingstijden. Ook kun je de kalkoen al bij de slagerij laten braden. Bestellingen moeten een week van te voren geplaatst worden bij de keurslager. Dit mag telefonisch of bij ons in de winkel. 

Keurslager Stronkhorst |  Amsterdamseweg 126 | Amstelveen | 020-6412466 | info@slagerijstronkhorst.nl


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.