AmstelveenZ kleurplaat

Kids: AmstelveenZ kleurplaat

AMSTELVEEN - Duik in de kast voor kleurpotloden en stiften en maak wat moois van de AmstelveenZ kleurplaat. En het leuke, je maakt kans op mooie en vooral hele leuke prijzen. Herken jij al alle Amstelveense bekende plekken?

In het AmstelveenZ zomer-magazine (editie 22) kun je op pagina 57 de kleurplaat vinden. Maar je kunt hem ook via onderstaande link downloaden. Dus ga snel aan de slag en maak er wat moois van. 

Download hier de AmstelveenZ kleurplaat!

Insturen
Is je kleurplaat af, dan kan je hem via de post versturen naar:
AmstelveenZ, Postbus 36, 1180 AA Amstleveen
Of scan je tekening in of maak er een foto van en stuur hem naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. AmstelveenZ kleurplaat. Vergeet hierbij niet je naam, leeftijd, woonwijk en telefoongegevens mee te sturen. In september maken we de winnaars bekend. 

Wat kun je winnen?
AmstelveenZ verdeelt onder alle inzendingen drie mooie prijzenpakketten. De prijzenpakketen bestaan uit:
1 uur lasergamen + 1 uur jumpen bij Jumpers Indoor.
En toegangskaartjes voor het buitenzwembad Poel's Up
. En het mooie is... deze prijs win je niet alleen voor jezelf, maar voor jou en je vier beste vrienden. Dus wil jij kans maken op deze toffe prijs, doe dan mee! 
Heel veel succes en tekenplezier!


Meer nieuws

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur vandaag 11:13

Vernieuwing 175 meter lange Bamboebrug in Amsterdamse bos

Amstelveen - De bamboebrug in het Amsterdamse bos is vanaf vandaag tot eind september afgesloten: er verrijst een nieuw, gerenoveerd exemplaar. De originele, 175 meter lange brug werd in het jaar 2000 gebouwd als eerste bamboebouwwerk in Nederland en was sneller dan verwacht aan het einde van zijn levensduur gekomen.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.