AmstelveenZ kleurplaat

Kids: AmstelveenZ kleurplaat

AMSTELVEEN - Duik in de kast voor kleurpotloden en stiften en maak wat moois van de AmstelveenZ kleurplaat. En het leuke, je maakt kans op mooie en vooral hele leuke prijzen. Herken jij al alle Amstelveense bekende plekken?

In het AmstelveenZ zomer-magazine (editie 22) kun je op pagina 57 de kleurplaat vinden. Maar je kunt hem ook via onderstaande link downloaden. Dus ga snel aan de slag en maak er wat moois van. 

Download hier de AmstelveenZ kleurplaat!

Insturen
Is je kleurplaat af, dan kan je hem via de post versturen naar:
AmstelveenZ, Postbus 36, 1180 AA Amstleveen
Of scan je tekening in of maak er een foto van en stuur hem naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. AmstelveenZ kleurplaat. Vergeet hierbij niet je naam, leeftijd, woonwijk en telefoongegevens mee te sturen. In september maken we de winnaars bekend. 

Wat kun je winnen?
AmstelveenZ verdeelt onder alle inzendingen drie mooie prijzenpakketten. De prijzenpakketen bestaan uit:
1 uur lasergamen + 1 uur jumpen bij Jumpers Indoor.
En toegangskaartjes voor het buitenzwembad Poel's Up
. En het mooie is... deze prijs win je niet alleen voor jezelf, maar voor jou en je vier beste vrienden. Dus wil jij kans maken op deze toffe prijs, doe dan mee! 
Heel veel succes en tekenplezier!


Meer nieuws

Sport vandaag 09:00

Siem de Jong openhartig over zijn voetbalcarrière en het EK

Amstelveen - Siem de Jong (35) behoeft eigenlijk geen introductie. De aanvallende middenvelder zette vorig jaar een punt achter zijn indrukwekkende voetbalcarrière die in het teken stond van titels, maar ook zeker van blessures. In het Oude Dorp in Amstelveen blikt hij terug op de afgelopen jaren en spreekt hij over zijn hoogtepunten, uitdagingen en natuurlijk het aankomende EK.

Verkeer & Vervoer gisteren 17:49

Rijksweg A9 bij Amstelveen vrijdagavond eerder dicht vanwege verwachte harde wind

Amstelveen - Rijkswaterstaat is genoodzaakt om de A9 bij Amstelveen - in de richting van Utrecht/Almere - vanavond (vrijdag 14 juni) eerder af te sluiten dan aanvankelijk gepland. De snelweg gaat om 20.00 uur op slot in plaats van 23.00 uur, omdat er stevige wind wordt verwacht die de geplande werkzaamheden kunnen dwarsbomen.

Kunst & Cultuur gisteren 14:00

Topvioliste Anne Bazen stond in halve finale Prinses Christina Concours

Amstelveen - De Amstelveense violiste Anne Bazen (16) was zes jaar oud toen ze voor het eerst viool speelde. Naar eigen zeggen heeft ze het instrument tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. In april stond ze in de halve finale van het Prinses Christina Concours, een toonaangevende klassieke muziekwedstrijd voor jonge talenten tussen de 12 en 19 jaar.

Algemeen gisteren 12:07

Groep Amstelveense ouderen heeft onvoldoende geld om goed te eten

Amstelveen - In Amstelveen is een groep ouderen die niet genoeg geld heeft om goed te eten. Onder deze ouderen bestaat daarover veel schaamte. Ook blijkt dat de ouderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, het vervoer naar de Voedselbank als probleem ervaren.