AmstelveenZ kleurplaat

Kids: AmstelveenZ kleurplaat

AMSTELVEEN - Duik in de kast voor kleurpotloden en stiften en maak wat moois van de AmstelveenZ kleurplaat. En het leuke, je maakt kans op mooie en vooral hele leuke prijzen. Herken jij al alle Amstelveense bekende plekken?

In het AmstelveenZ zomer-magazine (editie 22) kun je op pagina 57 de kleurplaat vinden. Maar je kunt hem ook via onderstaande link downloaden. Dus ga snel aan de slag en maak er wat moois van. 

Download hier de AmstelveenZ kleurplaat!

Insturen
Is je kleurplaat af, dan kan je hem via de post versturen naar:
AmstelveenZ, Postbus 36, 1180 AA Amstleveen
Of scan je tekening in of maak er een foto van en stuur hem naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. AmstelveenZ kleurplaat. Vergeet hierbij niet je naam, leeftijd, woonwijk en telefoongegevens mee te sturen. In september maken we de winnaars bekend. 

Wat kun je winnen?
AmstelveenZ verdeelt onder alle inzendingen drie mooie prijzenpakketten. De prijzenpakketen bestaan uit:
1 uur lasergamen + 1 uur jumpen bij Jumpers Indoor.
En toegangskaartjes voor het buitenzwembad Poel's Up
. En het mooie is... deze prijs win je niet alleen voor jezelf, maar voor jou en je vier beste vrienden. Dus wil jij kans maken op deze toffe prijs, doe dan mee! 
Heel veel succes en tekenplezier!


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:21

Nieuw seizoen Bovenkerkse bussluis-soap van start: alles moet opnieuw

Amstelveen - Een geheel nieuw seizoen in de langdurige bussluis-soap in Bovenkerk is van start gegaan. Inmiddels ligt de bussluis ter hoogte van de Urbanuskerk er al een jaar, maar heeft de rechter het verkeersbesluit dat leidde tot de aanleg van de sluis vernietigd en moet alles opnieuw. Gisteren gingen de hoofdrolspelers (gemeente en omwonenden) voor het eerst na de uitspraak van de rechter weer met elkaar om tafel om te praten over de toekomst van de bussluis.

Verkeer & Vervoer gisteren 12:28

Aantal elektrische auto’s in Amstelveen stijgt hard

Amstelveen - Het aantal elektrische auto’s in Amstelveen (zonder verbrandingsmotor) is afgelopen jaar hard omhoog geschoten. Tussen september 2021 en september 2022 is het aantal elektrische auto’s met liefst 96,5 procent toegenomen. Daarmee behoort Amstelveen tot de gemeenten waar het elektrische wagenpark in een jaar tijd het snelst is gegroeid.

Algemeen gisteren 11:26

Verdachte situatie op Schiphol

Regio - De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagochtend een deel van Schiphol Plaza afgezet vanwege een verdachte situatie. 

Algemeen gisteren 09:03

Gevaarlijke situatie overstekende leerlingen Kazernepad aangepakt

Amstelveen - Op het Kazernepad tussen het Oude Dorp en de Molenweg plaatst de gemeente Amstelveen binnenkort drempels om de oversteeksituatie voor schoolgaande kinderen veiliger te maken. Deze beslissing is gemaakt na een petitie die gestart is onder ouders van de naastgelegen basisschool.