AmstelveenZ kleurplaat

Kids: AmstelveenZ kleurplaat

AMSTELVEEN - Duik in de kast voor kleurpotloden en stiften en maak wat moois van de AmstelveenZ kleurplaat. En het leuke, je maakt kans op mooie en vooral hele leuke prijzen. Herken jij al alle Amstelveense bekende plekken?

In het AmstelveenZ zomer-magazine (editie 22) kun je op pagina 57 de kleurplaat vinden. Maar je kunt hem ook via onderstaande link downloaden. Dus ga snel aan de slag en maak er wat moois van. 

Download hier de AmstelveenZ kleurplaat!

Insturen
Is je kleurplaat af, dan kan je hem via de post versturen naar:
AmstelveenZ, Postbus 36, 1180 AA Amstleveen
Of scan je tekening in of maak er een foto van en stuur hem naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. AmstelveenZ kleurplaat. Vergeet hierbij niet je naam, leeftijd, woonwijk en telefoongegevens mee te sturen. In september maken we de winnaars bekend. 

Wat kun je winnen?
AmstelveenZ verdeelt onder alle inzendingen drie mooie prijzenpakketten. De prijzenpakketen bestaan uit:
1 uur lasergamen + 1 uur jumpen bij Jumpers Indoor.
En toegangskaartjes voor het buitenzwembad Poel's Up
. En het mooie is... deze prijs win je niet alleen voor jezelf, maar voor jou en je vier beste vrienden. Dus wil jij kans maken op deze toffe prijs, doe dan mee! 
Heel veel succes en tekenplezier!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:35

Amstelveen start bomenkwekerij voor kinderen: de Kinderbomenbank

Amstelveen – Een kwekerij waar basisschoolkinderen onder begeleiding van de gemeente bijna 900 bomen gaan kweken, die over een aantal jaar elders in de stad worden aangeplant. Amstelveen beleefde gisteren een primeur met de start van de eerste Kinderbomenbank van Nederland.  

Corona Amstelveen gisteren 16:37

57 Amstelveners afgelopen 24 uur positief getest op Covid19

Amstelveen - De afgelopen 24 uur zijn 57 Amstelveners positief getest op het Covid19-virus. Hoewel het aantal positief geteste Amstelveners aan de hoge kant blijft, was er in Amstelveen in tegenstelling tot landelijk geen sprake van een recordaantal dagbesmettingen.

Algemeen gisteren 13:31

Overleg over educatieve invulling Amstelveense bunker

Amstelveen - Eind oktober gaat gemeente Amstelveen met het het Verzetsmuseum, de stichting Amstelveen Oranje, het CIDI, de Vereniging Historisch Amstelveen en het Museum zonder Muren in overleg over een educatieve invulling van de Amstelveense bunker aan de Wolfert van Borsselenweg. 

Corona Amstelveen gisteren 07:56

Steunactie Horeca Amstelveen krijgt vervolg

Amstelveen - Nu de corona-crisis voortduurt en horecabedrijven nog zwaarder getroffen worden hebben de initiatiefnemers van het boek Horeca Amstelveen in samenspraak met de horeca besloten de actie (en de in het boek vermelde kortingen) te verlengen tot onbepaalde tijd.