AmstelveenZ

Kinderfiets inleveren voor goed doel

AMSTELVEEN – Heb je nog een (oude) kinderfiets in de schuur staan? Van Rietschoten Tweewielers doet mee aan het ANWB Kinderfietsenplan. En doneren veilige fietsen aan kinderen vanaf 10 jaar die onder de armoede grens leven.

Kinderfiets
Zo’n 60.000 kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens. Voor gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen, is de aanschaf van een fiets een dure, vaak onmogelijke uitgave. De ANWB helpt deze kinderen aan een fiets en in Amstelveen kun je vanaf nu bij Van Rietschoten Tweewielers (Keizer Karelplein 12) je fiets inleveren en een kind blij maken. Voorwaarde is dat de fiets nog in goede staat en veilig is.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.