Davey Photography, Davey Baas

Kinderkleding en speelgoedbeurs op 19 november in de Meent

AMSTELVEEN - Op zondag 19 november vindt er weer een Kinderkleding & Speelgoedbeurs plaats in de Meent. Ouders en kinderen kunnen tegen flinke kortingen bij meer dan 70 kraampjes inkopen.

De Kinderkleding & Speelgoedbeurs wordt enkele keren per jaar georganiseerd. Net voor de feestdagen is het een goed moment om je slag te slaan met mooie aanbiedingen. De beurs begint om 10:00 uur en duurt tot 13:00 uur en vindt plaats in de sporthal van de Meent. Toegang is gratis, net als het parkeren.

Aanbod
Onder anderen Speelboerderij Elsenhove zal aanwezig zijn met de verkoop van houten speelgoed. Ook Aden + Anais en Suzy Rainbowdreams zijn van de partij. Met een aanbod van maar liefst 75 kramen is er voor ieder wat wils!


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.