Roy Beusker Fotografie

Kinky Boots: swingende high-energy musical in Schouwburg Amstelveen

Amstelveen - Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 komt de met prijzen overladen feel-good Broadwayhit Kinky Boots naar Schouwburg Amstelveen. Kinky Boots is een swingende, feestelijke én ontzettend grappige musical vol onverwachte wendingen met als belangrijkste boodschap dat je altijd jezelf moet zijn.

Kinky Boots gaat over Charly (Jonathan Demoor), die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Een faillissement lijkt onvermijdelijk tot hij tijdens een toevallige ontmoeting dragqueen Lola (Naidjim Severina) leert kennen. Wanneer de geestige Lauren (Vajèn van den Bosch), een van de medewerksters van de fabriek, een opmerking maakt over het belang van een onderscheidend product ontstaat een bizar idee… Met swingende choreografieën, live band en muziek van wereldster Cyndi Lauper, spectaculaire kostuums en natuurlijk schoenen! Het plezier spat er vanaf bij de cast.

Uit de pers

‘Kinky Boots overtuigt, sprankelt, laat lachen en nadenken. Wat een show',  AD ✭✭✭✭✭

‘Als Severina als Lola met zijn zes Angels uit de nachtclub komt en zich met een dampend disconummer voorstelt, staat de voorstelling in brand’, Het Parool

Reserveren van kaarten

Reserveer nú alvast je kaarten voor vrijdag 6 & zaterdag 7 decemeber – 20.00 uur of zondag 8 december – 15.00 uur op www.schouwburgamstelveen.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels gisteren 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen 27 sep. 2020 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 27 sep. 2020 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen.