Davey Photography, Davey Baas

Klassiek concert voor Amstelveense ouderen [Video]

Amstelveen - Een muzikale traktatie voor bewoners in de omgeving van woonzorgcentrum Klaasje Zevenster: vanmiddag werd een klein buitenconcert gegeven door muzikanten om in isolement verkerende ouderen op te vrolijken.

Er werd zichtbaar genoten van het optreden. Ouderen konden het concert volgen vanuit hun appartementen of op gepaste afstand vanuit de tuinomgeving van Klaasje Zevenster.

Bij Amstelveense verzorgingstehuizen en verpleegtehuizen worden regelmatig (muzikale) activiteiten georganiseerd. Geregeld daar een hoogwerker bij aan te pas om ouderen extra te laten genieten. Ook vandaag was er een optreden van Edo Barends van Jomo Productions bij locaties van het Zonnehuis.

Er zijn meer hartverwarmende initiatieven: vandaag bezocht ook Herman den Blijker Klaasje Zevenster om een een bewoonster te feliciteren die 102 jaar is geworden.

Beeld bij Klaasje Zevenster: Davey Photography, Davey Baas

 

Optredens bij Zonnehuis:


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.