Davey Photography, Pieter Schilt
112

Kledingwinkel Stadshart vol rook; brandweer opgeroepen

Amstelveen - De brandweer is woensdagavond opgeroepen voor een brand in een kledingwinkel in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. In de winkel was sprake van forse rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse met meerdere voertuigen. Tijdens de brandmelding, rond sluitingstijd, was er nog personeel in de winkel aanwezig. Het pand  werd ontruimd en brandweerlieden togen aan de achterzijde het pand (Esprit) in om de situatie onder controle te krijgen.

112_brand_stadshart_amstelveen_Winkel.jpg

Het is nog onduidelijk waardoor de brand/rookontwikkeling is ontstaan. De politie zette de omgeving van de winkel tijdelijk af en ook het Binnenhof werd ontruimd.

112_brand_stadshart_amstelveen2.jpg
Foto's: Davey Photography, Pieter Schilt


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.