VTF

Kleedkamerroof RODA'23: politie vindt drie scooters terug

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft drie scooters teruggevonden die waren ontvreemd bij een grote kleedkamerroof bij voetbalclub RODA'23.

De dieven maakten op donderdag 28 maart, naast tal van portemonnees, telefoons en kleding, de sleutels van de scooters buit en namen de scooters mee.

De Amstelveens politie meldt op Facebook met trots dat na onderzoek drie gestolen bromfietsen weer terug gevonden zijn en geretourneerd. 'In het weekend konden we direct de bromfietsen terug geven', aldus de politie.

De zaak is nog altijd in onderzoek. De politie heeft het vermoeden dat nog niet iedereen aangifte heeft gedaan van de diefstallen op de voetbalclub.'We roepen iedereen op die nog niet met ons heeft gesproken over deze zaak, nog aangifte moet doen of getuige is, om contact op te nemen. Neem via 0900 8844 contact op met het VVC-team Amstelveen', zo luidt de oproep van de politie.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.