Kinepolis Kleuterbios

Kleuterbios in Cinema Amstelveen

Amstelveen - Zondag 27 november om 11.30 uur staat de Kleuterbios weer op de agenda in Cinema Amstelveen. Er draaien twee films, naar de wereldberoemde kinderboeken van Julia Donaldson (o.a. De Gruffalo).    

Stap maar op mijn bezemsteel en Draak Dries en de vliegende dokters naar de wereldberoemde kinderenboeken van auteur Julia Donaldson komen op het witte doek tot leven.

Stap maar op mijn bezemsteel

Een animatiefilm van een half uur gebaseerd op het prentenboek van Julia Donaldson met illustraties door Axel Scheffler. Stap maar op mijn Bezemsteel is een magisch verhaal over vriendschap en familie van Magic Light Pictures, de producenten van De Gruffalo en Het Kind van de Gruffalo. Een verhaal over een vriendelijke heks die een verrassende verzameling dieren uitnodigt om mee te gaan op haar bezem, tot grote frustratie van haar kat. De bende redt uiteindelijk de heks van een angstaanjagende draak, en in dankbaarheid beloont ze iedereen met een prachtige nieuwe bezem die ruimte heeft voor iedereen.

Draak Dries en de vliegende dokters

Een komisch avontuur van Magische lichtbeelden. Prinses Parel, meneer Gadabout en Dries de draak maken het beste van een onwaarschijnlijk vliegend doktersteam. Toch zijn ze toegewijd aan het behandelen van allerlei soorten wezens die authentiek en mytisch zijn, inclusief een zeemeermin, eenhoorn en leeuw. Als de koning Prinses Parel vangt, moet ze kiezen tussen haar vrijheid en haar steeds zieker wordende oom. Met Dries en Gadabout's hulp, vindt ze een manier. 

Kleuterbios

Tijdens de Kleuterbios is er rekening gehouden met de kinderen. Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid is iets zachter dan normaal.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor meer informatie.


Meer nieuws

112 vandaag 19:44

Steekpartij aan Orion in Middenhoven

Amstelveen - Aan Orion in de wijk In Middenhoven in Amstelveen Zuid heeft maandagavond omstreek half 8 een steekpartij plaatsgevonden.  

Wonen vandaag 14:38

Scholen en zorginstellingen Amstelveen zien geen ruimte voor dienstwoningen op eigen terrein

Amstelveen - Zowel scholen als zorginstellingen in Amstelveen zien - door gebrek aan ruimte en financiële middelen - geen mogelijkheden om dienstwoningen voor personeel te realiseren op eigen terrein. De gemeenteraad had het College van B en W gevraagd die mogelijkheid te onderzoeken, omdat personeel moeilijk betaalbare huisvesting kan vinden en daardoor meer dan eens uit de gemeente vertrekt om elders dichtbij huis te kunnen werken.

Sport vandaag 13:46

Najaarseditie 11 Parkentocht van start

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit najaar de 11 Parkentocht. Van 3 oktober tot en met 7 november kun je elke dinsdag- en vrijdagochtend om 10.00 uur starten met wandelingen vanaf 11 verschillende plekken in Amstelveen. Samen met andere wandelaars en professionele begeleiding kun je op een laagdrempelige en gezellige manier aan je vitaliteit werken.

Algemeen vandaag 13:00

Amstelveense leerlingen Bomenschool verplanten 100 bomen tijdens Nationale Boomfeestdag

Amstelveen - Op de Amstelveense Bomenschool zijn in de afgelopen drie jaar al ruim 1500 bomen geplant en verzorgd door enthousiaste leerlingen van verschillende basisscholen in Amstelveen. Nu een deel van deze jonge bomen zich in recordtempo ontwikkelt, gaan kinderen dit najaar 100 bomen verplanten tijdens de landelijke viering van de Nationale Boomfeestdag 2023. Wethouder Floor Gordon bracht onlangs een bezoek aan de Bomenschool aan Langs de Akker.