Kinepolis Kleuterbios

Kleuterbios in Cinema Amstelveen

Amstelveen - Zondag 27 november om 11.30 uur staat de Kleuterbios weer op de agenda in Cinema Amstelveen. Er draaien twee films, naar de wereldberoemde kinderboeken van Julia Donaldson (o.a. De Gruffalo).    

Stap maar op mijn bezemsteel en Draak Dries en de vliegende dokters naar de wereldberoemde kinderenboeken van auteur Julia Donaldson komen op het witte doek tot leven.

Stap maar op mijn bezemsteel

Een animatiefilm van een half uur gebaseerd op het prentenboek van Julia Donaldson met illustraties door Axel Scheffler. Stap maar op mijn Bezemsteel is een magisch verhaal over vriendschap en familie van Magic Light Pictures, de producenten van De Gruffalo en Het Kind van de Gruffalo. Een verhaal over een vriendelijke heks die een verrassende verzameling dieren uitnodigt om mee te gaan op haar bezem, tot grote frustratie van haar kat. De bende redt uiteindelijk de heks van een angstaanjagende draak, en in dankbaarheid beloont ze iedereen met een prachtige nieuwe bezem die ruimte heeft voor iedereen.

Draak Dries en de vliegende dokters

Een komisch avontuur van Magische lichtbeelden. Prinses Parel, meneer Gadabout en Dries de draak maken het beste van een onwaarschijnlijk vliegend doktersteam. Toch zijn ze toegewijd aan het behandelen van allerlei soorten wezens die authentiek en mytisch zijn, inclusief een zeemeermin, eenhoorn en leeuw. Als de koning Prinses Parel vangt, moet ze kiezen tussen haar vrijheid en haar steeds zieker wordende oom. Met Dries en Gadabout's hulp, vindt ze een manier. 

Kleuterbios

Tijdens de Kleuterbios is er rekening gehouden met de kinderen. Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid is iets zachter dan normaal.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor meer informatie.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:59

Kunstfotograaf Jimmy Nelson komt naar Libris Venstra

Amstelveen - Naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky komt kunstfotograaf Jimmy Nelson op donderdag 8 december naar Libris Venstra aan het Stadsplein. Jimmy zal in het kort vertellen over zijn boek en daarna signeren.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.