Davey Photography, Davey Baas
112

Klopjacht op verdacht persoon in omgeving Waardhuizen/Groenelaan

Amstelveen - De politie is in de omgeving van de wijken Waardhuizen en Groenelaan in Amstelveen Zuid met meerdere eenheden en een politiehelikopter op zoek naar een verdacht persoon.

De verdachte werd aan het einde van de ochtend gesignaleerd, nadat hij eerder vanmorgen betrokken zou zijn geweest bij criminele praktijken, vermoedelijk een inbraak.

De politiehelikopter cirkelt al lange tijd boven de twee wijken en de politie rijdt rond op zoek naar de verdachte. Er is vooralsnog geen Burgernet-melding uitgegaan.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:16

Amstelveen van voorheen (337)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 337 een oude foto van de Handweg.