De Posthoorn en Van Nieuwkerk
Advertorial Algemeen

Knallende decemberactie De Posthoorn & Van Nieuwkerk

Amstelveen - De twee bekende Amstelveense bedrijven Van Nieuwkerk Scooters en Cigo De Posthoorn hebben in december de krachten gebundeld met een gezamenlijke superactie. Klanten maken in december kans om een fonkelnieuwe scooter ter waarde van 2.499,- euro te winnen, als zij Staatsloten kopen bij Cigo De Posthoorn én vuurwerk bij Van Nieuwkerk Scooters XL.

De twee puur Amstelveense bedrijven hebben naast een rijke historie behoorlijk veel overeenkomsten. Beide zijn het rasechte familiebedrijven die meer dan een halve eeuw in Amstelveen zijn gevestigd. De Posthoorn begon in 1959 aan de Van der Hooplaan en Van Nieuwkerk zag in 1966 het levenslicht als fietsenwinkel, even verderop aan de Lindenlaan.

‘Naast The Pub,’ zegt Randy van Nieuwkerk. ‘We hebben natuurlijk ook filialen gehad in Middenhoven, aan de Calvijnlaan en in Westwijk,’ vult Karin van Nieuwkerk aan. Maar al enkele jaren heeft van Nieuwkerk Scooters XL nog één groot filiaal aan de Bouwerij 71E op bedrijventerrein Legmeer, waar het in 2013 intrek nam. En zeker niet zonder succes. Van Nieuwkerk is uitgegroeid tot de grootste dealer en het nummer 1 verkooppunt van Vespa-scooters in Nederland en heeft bovendien een ongekend aanbod andere merken en modellen in de collectie.

Fatbikes & keuringspunt

Ook elektrische fatbikes, die momenteel als warme broodjes over de toonbank gaan, behoren tot het assortiment van Van Nieuwkerk, evenals alle accessoires die je maar kan bedenken: van helmen en sloten tot beendekens. ‘We hebben een grote voorraad scooters, vandaag kopen is vaak ook vandaag rijden,’ zegt Randy. ‘En per 1 januari 2023 worden we ook keuringspunt en kan je hier je blauwe kenteken om laten zetten,’ vult hij aan.

China Red vuurwerk

Maar december staat bij de familie Van Nieuwkerk traditiegetrouw ook in het teken van vuurwerk. De exclusieve vuurwerkcollectie van China Red is ieder jaar weer ongekend in trek en al sinds november wordt er volop besteld via de drukbezochte vuurwerkwebshop van Van Nieuwkerk, die te vinden is via de website www.nieuwkerkvuurwerk.nl

Randy wijst erop dat het vuurwerkverkoop- en afhaalpunt van Van Nieuwkerk nog altijd in de voormalige winkel aan de Calvijnlaan (thans Fietsvoordeelshop, red.) zit, omdat vanuit het hoofdfiliaal aan de Bouwerij vuurwerkverkoop uit veiligheidsoverwegingen niet is toegestaan. Afhalen kan dus alleen aan de Calvijnlaan, maar de meeste klanten weten dat inmiddels.

Cigo De Posthoorn

Dan kansspelwinkel De Posthoorn aan de Van der Hooplaan. De winkel geniet inmiddels landelijke bekendheid, omdater maar grote loterijprijzen blijven vallen. In november viel weer eens een miljoen euro op een 1/5e Staatslot. Traditiegetrouw staat De Posthoorn in december (en ook de rest van het jaar) bol van de acties. Het loont hier altijd om hier je loterijloten te kopen, omdat je altijd kans maakt op extra prijzen. Zo kan je in december bijvoorbeeld weer gratis meedoen met Posthoorn’s ‘El Gordo’ (ofwel De Vette, vernoemd naar de Spaanse loterij) waarbij je extra kans maakt op een deel van de hoofdprijs van de Oudejaarsloterij. Ook kan je weer kans maken om 50 halve Ouderjaarsloten te winnen.

Eigenaar Hans Poll weet net als Van Nieuwkerk hoe het is om nummer 1 verkooppunt van het land te zijn; worden nergens meer Vespa’s verkocht dan bij Van Nieuwkerk, De Posthoorn is lijstaanvoerder als het gaat om de nationale verkoop van Staatsloten. Het tekent beide Amstelveense ondernemers, die ongelooflijk veel effort steken in hun zaak om de beste te willen zijn én te blijven.

Super December Actie

Het is niet zo gek dat beide ondernemingen op het idee kwamen om dit jaar een gezamenlijke decemberactie te starten, met als spectaculaire hoofdprijs een nieuwe, rijklare Sym Fiddle II scooter ter waarde van 2499,- euro. Klanten die in december 2022 voor minimaal 75 euro aan Oudejaarsloten kopen bij Cigo de Posthoorn en voor hetzelfde bedrag aan vuurwerk bestellen/kopen bij Van Nieuwkerk, maken kans op deze geweldige superprijs.

Stempelkaart

Bij beide winkels zijn voor deze actie stempelkaarten verkrijgbaar. Als je bij DePosthoorn drie Oudejaarsloten koopt krijg je direct een stempel. En als je bij Van Nieuwkerk online je vuurwerk bestelt, krijg je bij het afhalen aan de Calvijnlaan een stempel. Volle stempelkaarten (dus met een stempel van zowel De Posthoorn als Van Nieuwkerk) kunnen tot en met 31 december 2022 worden ingeleverd bij beide winkels. In januari zal vervolgens de winnaar worden getrokken. Dus op naar De Posthoorn voor je loten en bestel je vuurwerk bij Van Nieuwkerk!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels gisteren 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen 18 apr. 2024 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen 18 apr. 2024 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.