De medewerkers van Van Os koffers en tassen helpen je met het zoeken naar de ideale tas of koffer [Foto: Anko Stoffels]

Koffers & tassen van kwaliteit

AMSTELVEEN - Van Os tassen en koffers is een van oorsprong Rotterdams familiebedrijf dat zich al sinds 1929 bezighoudt met de verkoop van tassen, koffers en andere lederwaren en reisartikelen. Inmiddels vindt je ook een vestiging, van dit populaire en kwalitatieve bedrijf, op het Stadsplein. Dé plek waar menig Amstelvener slaagt voor de ideale tas of koffer. 

Het begon allemaal in hartje Rotterdam, waar ‘oma Van Os’ destijds een lederwarenwinkel opende. Vanuit de winkel aan de Beijerlandselaan werden vanaf dat jaar lederwaren verkocht aan de Rotterdamse consument. Het zou de basis worden van een familiebedrijf dat tot op heden bestaat. 

Merken 
Bij Van Os tassen en koffers vind je allerlei bekende merken zoals Samsonite, Tumi, The North Face, Secrid en Fred de la Bretoniere. Inmiddels heeft het bedrijf 31 vestigingen verdeeld over een groot deel van Nederland. Naast 30 andere winkels opende Van Os tassen en koffers op 2 april 2016 ook een winkel in Stadshart Amstelveen.  

Stadshart 
‘Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen, iets dat bij ons past’, zo laat Bianca, van Van Os tassen en koffers weten. ‘Zowel in 2013 als 2015 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot 'Beste winkelcentrum van Nederland'. In 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend.’ 
Het lederwarenwinkeltje aan de Beijerlandselaan in Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met 31 winkels, een eigen magazijn, reparatieafdeling en een pas vernieuwde webshop. Door middel van het brede assortiment met ruim 110 merken en inmiddels 88 jaar ervaring, is Van Os tassen en koffers met recht een ‘specialist op het gebied van tassen en koffers’ te noemen. In de winkel Amstelveen kan je ook terecht voor schooltassen, werktassen, portemonnees en reistassen. Je vindt er onder ander de grote merken Cowboysbag, Kipling, Eastpak, Samsonite en MYOMY.  
 
Waardevol 
Een tas of koffer vervoert de meest waardevolle spullen. Het team in Amstelveen staat om die reden zeven dagen per week klaar om met persoonlijke aandacht mensen te vergezellen in hun zoektocht naar het juiste model. ‘Door middel van een hoog serviceniveau willen wij mensen ook na aankoop optimaal van dienst zijn. Voel je welkom bij Van Os tassen en koffers Amstelveen en kom onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze wereld van tassen en koffers.’ 
 
De laatste vrijdag van de maand kun je tijdens de extra koopavond op het Stadshart trouwens gratis parkeren van 18:00 tot 21:00 uur.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.