Koffers & tassen van kwaliteit

Koffers & tassen van kwaliteit Foto: De medewerkers van Van Os koffers en tassen helpen je met het zoeken naar de ideale tas of koffer [Foto: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN - Van Os tassen en koffers is een van oorsprong Rotterdams familiebedrijf dat zich al sinds 1929 bezighoudt met de verkoop van tassen, koffers en andere lederwaren en reisartikelen. Inmiddels vindt je ook een vestiging, van dit populaire en kwalitatieve bedrijf, op het Stadsplein. Dé plek waar menig Amstelvener slaagt voor de ideale tas of koffer. 

Het begon allemaal in hartje Rotterdam, waar ‘oma Van Os’ destijds een lederwarenwinkel opende. Vanuit de winkel aan de Beijerlandselaan werden vanaf dat jaar lederwaren verkocht aan de Rotterdamse consument. Het zou de basis worden van een familiebedrijf dat tot op heden bestaat. 

Merken 
Bij Van Os tassen en koffers vind je allerlei bekende merken zoals Samsonite, Tumi, The North Face, Secrid en Fred de la Bretoniere. Inmiddels heeft het bedrijf 31 vestigingen verdeeld over een groot deel van Nederland. Naast 30 andere winkels opende Van Os tassen en koffers op 2 april 2016 ook een winkel in Stadshart Amstelveen.  

Stadshart 
‘Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen, iets dat bij ons past’, zo laat Bianca, van Van Os tassen en koffers weten. ‘Zowel in 2013 als 2015 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot 'Beste winkelcentrum van Nederland'. In 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend.’ 
Het lederwarenwinkeltje aan de Beijerlandselaan in Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met 31 winkels, een eigen magazijn, reparatieafdeling en een pas vernieuwde webshop. Door middel van het brede assortiment met ruim 110 merken en inmiddels 88 jaar ervaring, is Van Os tassen en koffers met recht een ‘specialist op het gebied van tassen en koffers’ te noemen. In de winkel Amstelveen kan je ook terecht voor schooltassen, werktassen, portemonnees en reistassen. Je vindt er onder ander de grote merken Cowboysbag, Kipling, Eastpak, Samsonite en MYOMY.  
 
Waardevol 
Een tas of koffer vervoert de meest waardevolle spullen. Het team in Amstelveen staat om die reden zeven dagen per week klaar om met persoonlijke aandacht mensen te vergezellen in hun zoektocht naar het juiste model. ‘Door middel van een hoog serviceniveau willen wij mensen ook na aankoop optimaal van dienst zijn. Voel je welkom bij Van Os tassen en koffers Amstelveen en kom onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze wereld van tassen en koffers.’ 
 
De laatste vrijdag van de maand kun je tijdens de extra koopavond op het Stadshart trouwens gratis parkeren van 18:00 tot 21:00 uur.

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties