KOK Advies Inloopavond op 1 februari: ‘Financiële Rust in 2023’.

Amstelveen - Anno 2023 is KOK Advies’ missie ‘Leef je leven met financiële rust’ actueler dan ooit. Gestegen energieprijzen, de hoogste inflatie sinds jaren, een onstuimige woningmarkt, hogere hypotheekrente en een nieuw pensioenstelsel hebben invloed op ieders maandlasten.

Met al die veranderingen voor je portemonnee, heb jij misschien ook wel vragen voor jouw persoonlijke situatie:

 • Zullen de prijzen van de woningen verder dalen?
 • Moet ik als starter wachten of juist nu een woning kopen?
 • Kan ik beter eerst mijn eigen woning verkopen of eerst een andere woning aankopen?
 • Kan ik mijn huidige lage rente meenemen naar een volgende koopwoning?
 • Mag ik nog steeds aflossingsvrij lenen als ik een andere woning zou kopen?
 • Gaat de hypotheekrente verder stijgen?
 • Wat kan ik lenen met de huidige (hogere) hypotheekrente?
 • Kan ik mijn woning verduurzamen zodat mijn energiekosten gaan dalen?
 • Kan ik mijn hypotheek verhogen om zonnepanelen of andere verduurzaming te financieren?
 • Kan ik de overwaarde van mijn woning gebruiken om mijn pensioen aan te vullen?
 • Kan ik eerder stoppen met werken?

Op woensdag 1 februari geeft KOK Advies antwoord op al dit soort vragen tijdens de gratis inloopavond ‘Financiële Rust in 2023’.

Ze nodigen je uit om vrijblijvend het gesprek aan te gaan met NVM makelaars Chris van Zantwijk en Peter Kruit van EKZ Makelaars, Energie Specialist Frank van der Linden, Erkend Hypotheek Planner Léoni Kok en de collega’s van KOK Advies.

Daarnaast zullen zij je, ieder vanuit hun eigen expertise, kort en bondig bijpraten over de verwachtingen voor 2023; de impact van het energielabel op de (verkoop)waarde van je woning, de verbeterpunten van een energiebespaarplan, de regelingen en subsidies voor duurzaamheid in 2023, de impact van de hogere hypotheekrente en de waarde van goed financieel inzicht.

Inloopavond ‘Financiële Rust in 2023’
Woensdag 1 februari 18.30uur – 20.30uur
19.30uur: korte presentatie ‘ontwikkelingen 2023’

Ze nodigen je van harte uit voor deze interessante inloopavond. Via www.kokadvies.nl/inloopavond kun je je aanmelden en kun je, indien gewenst, alvast je vraag stellen aan een van de experts.

KOK Advies
Sportlaan 470 Amstelveen

Voor navigatie: Dolomieten 8. Je kunt gratis parkeren achter de flats en onder het poortje doorlopen naar de ingang aan de Sportlaan. 

KOK Advies Inloopavond 1feb - PNG (1080 × 1080 px).png

Dit bericht betreft een advertorial.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.