KOK Advies Inloopavond op 1 februari: ‘Financiële Rust in 2023’.

Amstelveen - Anno 2023 is KOK Advies’ missie ‘Leef je leven met financiële rust’ actueler dan ooit. Gestegen energieprijzen, de hoogste inflatie sinds jaren, een onstuimige woningmarkt, hogere hypotheekrente en een nieuw pensioenstelsel hebben invloed op ieders maandlasten.

Met al die veranderingen voor je portemonnee, heb jij misschien ook wel vragen voor jouw persoonlijke situatie:

 • Zullen de prijzen van de woningen verder dalen?
 • Moet ik als starter wachten of juist nu een woning kopen?
 • Kan ik beter eerst mijn eigen woning verkopen of eerst een andere woning aankopen?
 • Kan ik mijn huidige lage rente meenemen naar een volgende koopwoning?
 • Mag ik nog steeds aflossingsvrij lenen als ik een andere woning zou kopen?
 • Gaat de hypotheekrente verder stijgen?
 • Wat kan ik lenen met de huidige (hogere) hypotheekrente?
 • Kan ik mijn woning verduurzamen zodat mijn energiekosten gaan dalen?
 • Kan ik mijn hypotheek verhogen om zonnepanelen of andere verduurzaming te financieren?
 • Kan ik de overwaarde van mijn woning gebruiken om mijn pensioen aan te vullen?
 • Kan ik eerder stoppen met werken?

Op woensdag 1 februari geeft KOK Advies antwoord op al dit soort vragen tijdens de gratis inloopavond ‘Financiële Rust in 2023’.

Ze nodigen je uit om vrijblijvend het gesprek aan te gaan met NVM makelaars Chris van Zantwijk en Peter Kruit van EKZ Makelaars, Energie Specialist Frank van der Linden, Erkend Hypotheek Planner Léoni Kok en de collega’s van KOK Advies.

Daarnaast zullen zij je, ieder vanuit hun eigen expertise, kort en bondig bijpraten over de verwachtingen voor 2023; de impact van het energielabel op de (verkoop)waarde van je woning, de verbeterpunten van een energiebespaarplan, de regelingen en subsidies voor duurzaamheid in 2023, de impact van de hogere hypotheekrente en de waarde van goed financieel inzicht.

Inloopavond ‘Financiële Rust in 2023’
Woensdag 1 februari 18.30uur – 20.30uur
19.30uur: korte presentatie ‘ontwikkelingen 2023’

Ze nodigen je van harte uit voor deze interessante inloopavond. Via www.kokadvies.nl/inloopavond kun je je aanmelden en kun je, indien gewenst, alvast je vraag stellen aan een van de experts.

KOK Advies
Sportlaan 470 Amstelveen

Voor navigatie: Dolomieten 8. Je kunt gratis parkeren achter de flats en onder het poortje doorlopen naar de ingang aan de Sportlaan. 

KOK Advies Inloopavond 1feb - PNG (1080 × 1080 px).png

Dit bericht betreft een advertorial.


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.