KOK Advies Inloopavond op 1 februari: ‘Financiële Rust in 2023’.

Amstelveen - Anno 2023 is KOK Advies’ missie ‘Leef je leven met financiële rust’ actueler dan ooit. Gestegen energieprijzen, de hoogste inflatie sinds jaren, een onstuimige woningmarkt, hogere hypotheekrente en een nieuw pensioenstelsel hebben invloed op ieders maandlasten.

Met al die veranderingen voor je portemonnee, heb jij misschien ook wel vragen voor jouw persoonlijke situatie:

 • Zullen de prijzen van de woningen verder dalen?
 • Moet ik als starter wachten of juist nu een woning kopen?
 • Kan ik beter eerst mijn eigen woning verkopen of eerst een andere woning aankopen?
 • Kan ik mijn huidige lage rente meenemen naar een volgende koopwoning?
 • Mag ik nog steeds aflossingsvrij lenen als ik een andere woning zou kopen?
 • Gaat de hypotheekrente verder stijgen?
 • Wat kan ik lenen met de huidige (hogere) hypotheekrente?
 • Kan ik mijn woning verduurzamen zodat mijn energiekosten gaan dalen?
 • Kan ik mijn hypotheek verhogen om zonnepanelen of andere verduurzaming te financieren?
 • Kan ik de overwaarde van mijn woning gebruiken om mijn pensioen aan te vullen?
 • Kan ik eerder stoppen met werken?

Op woensdag 1 februari geeft KOK Advies antwoord op al dit soort vragen tijdens de gratis inloopavond ‘Financiële Rust in 2023’.

Ze nodigen je uit om vrijblijvend het gesprek aan te gaan met NVM makelaars Chris van Zantwijk en Peter Kruit van EKZ Makelaars, Energie Specialist Frank van der Linden, Erkend Hypotheek Planner Léoni Kok en de collega’s van KOK Advies.

Daarnaast zullen zij je, ieder vanuit hun eigen expertise, kort en bondig bijpraten over de verwachtingen voor 2023; de impact van het energielabel op de (verkoop)waarde van je woning, de verbeterpunten van een energiebespaarplan, de regelingen en subsidies voor duurzaamheid in 2023, de impact van de hogere hypotheekrente en de waarde van goed financieel inzicht.

Inloopavond ‘Financiële Rust in 2023’
Woensdag 1 februari 18.30uur – 20.30uur
19.30uur: korte presentatie ‘ontwikkelingen 2023’

Ze nodigen je van harte uit voor deze interessante inloopavond. Via www.kokadvies.nl/inloopavond kun je je aanmelden en kun je, indien gewenst, alvast je vraag stellen aan een van de experts.

KOK Advies
Sportlaan 470 Amstelveen

Voor navigatie: Dolomieten 8. Je kunt gratis parkeren achter de flats en onder het poortje doorlopen naar de ingang aan de Sportlaan. 

KOK Advies Inloopavond 1feb - PNG (1080 × 1080 px).png

Dit bericht betreft een advertorial.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:32

Koninklijke onderscheiding Renske Peters stichting Beschermers Amstelland

Amstelveen - Op 4 juni ontving Renske Peters uit handen van burgemeester Tjapko Poppens een koninklijke onderscheiding tijdens de opening van de 15e Amstellanddag op Wester-Amstel. Renske Peters kreeg dit lintje vanwege haar jaarlange, onvermoeibare inzet voor de bescherming van de natuur in het Amstelland. 

Kunst & Cultuur gisteren 11:00

Kaartverkoop Schouwburg Amstelveen vliegend van start

Amstelveen - Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen valt in de smaak bij het publiek. Op zaterdag 3 juni ging de voorverkoop voor het nieuwe seizoen vliegend van start. Vooral voor cabaret was de belangstelling groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde; met bijna 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een heel mooie start van de voorverkoop.

Politiek gisteren 10:28

Drie (oud-)burgemeesters luiden jubileumjaar (30) Burgerbelangen Amstelveen in

Amstelveen - Met de overhandiging van een klein walnotenboompje aan drie (oud-)burgemeesters van Amstelveen (Jan van Zanen, Miriam van ’t Veld) en Tjapko Poppens heeft de politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gisteren het jubileumjaar van bbA geopend. De lokale partij bestaat 30 jaar.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:43

Werkzaamheden A9-viaduct: Beneluxbaan medio juni weekend afgesloten

Amstelveen - VeenIX is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van het oude en bouw van het nieuwe A9-viaduct over de Beneluxbaan. Vanaf vandaag is de wegindeling onder het viaduct aangepast, van vrijdag 16 juni tot maandag 19 juni zijn de Beneluxbaan en de Ouverture afgesloten, ook rijdt tramlijn 25 dit weekend niet.