Jaap Maars

Kom kijken naar de AmstelveenZ Lentemarathon op 24 maart

Amstelveen - Op zondag 24 maart 2019 laat Amstelveen zich weer van zijn sportieve kant zien. De AmstelveenZ Lentemarathon doorkruist dan voor de 3e keer de gemeente. Wat zijn goede plekken om de lopers aan te moedigen?

De weersvoorspellingen zijn tot dusver goed, dus hierbij een oproep aan alle sportievelingen die niet meelopen: kom met familie, vrienden, buren en collega’s de marathonhelden toejuichen.

Een enthousiast publiek maakt de loop voor alle deelnemers onvergetelijk. En elke aanmoediging geeft lopers een energie-boost om de finish te halen.

 Goede plekken om aan te moedigen zijn:

  1. Aan de Touwslagerij bij Canon, hier is ook het 1e wisselpunt van de estafette. Tijd: 10.05 - 13.15 uur.
  2. Zwarte pad, uitgang van het bos tegenover Silversant/Urbanuskerk. DIt is het 20 km punt, lopers zijn dus bijna op de helft. Tijd: 11.05 - 12.30 uur.
  3. In Ouderkerk, Amstelzijde, voor de restaurants aan de Amstel, hier komt ook de halve marathon langs. Tijd: 12.00 - 14.35 uur.
  4. De Rembrandtweg in het Stadshart, vlakbij de finish. Tijd: 12.20 - 15.30 uur.

Meer nieuws

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws