Kom langs op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ en maak kans op een energiebesparingsbox t.w.v. €35

Amstelveen - Op zaterdag 7 oktober van 11.00-16.00 uur organiseert de gemeente een ‘Doe-het-duurzaam markt’ in het Noordamcentrum aan de Noorddammerweg 1 in Amstelveen. Alle bezoekers ontvangen bij binnenkomst een muntje voor een drankje en er zijn enkele duurzame give-aways. Ook worden er twintig energiebesparende pakketten ter waarde van € 35,- verloot.

Voor wie is de markt?

De duurzaamheidsmarkt is bedoeld voor woningeigenaren en huurders, die graag zelf duurzaam willen klussen en/of duurzame stappen willen zetten in hun woning.

Wat kan je er vinden?

In de ontvangstruimte van het Noorddamcentrum demonstreren verschillende leveranciers hun duurzame materialen. Denk aan leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Ook de gemeente, het Energieloket Amstelveen en de Energiecoaches zijn aanwezig om bezoekers te woord te staan en vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden.

Programma

Voor het volledige programma van workshops en presentaties klik op de onderstaande flyer of kijk op amstelveen.nl/duurzaam-markt

Doe het duurzaam markt flyer amstelveen.jpg
Dit betreft een partnerbijdrage in samenwerking met Amstelveen maakt het

logo_amstelveen_maakt_het.png


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:17

VVD Amstelveen keert zich tegen lokaal vuurwerkverbod: 'geen draagvlak voor'

Amstelveen - De Amstelveense VVD heeft zich gisteren in de raadsvergadering nadrukkelijk uitgesproken tegen het GroenLinks-voorstel om per direct het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling in Amstelveen te verbieden. Volgens de partij is er voor een dergelijk lokaal verbod onvoldoende draagvlak, lost het de problemen niet op en is het bovendien niet handhaafbaar.

Politiek gisteren 13:43

Burgerbelangen Amstelveen uit zorgen over bodemvervuiling Amsterdamse bos

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) maakt zich grote zorgen over de grondkwaliteit van het Amsterdamse Bos. Dit naar aanleiding van de recente onderzoeksreportage van AT5, die veel stof deed opwaaien. Namens de bbA-fractie stelt raadslid Dave Offenbach nu dat (Amstelveense) burgers zich zorgen maken over de veiligheid en de gezondheidsrisico’s die men in het Bos kan lopen. 

Politiek gisteren 11:29

Vuurwerkverbod Amstelveen Oud & Nieuw voor dit jaar van de baan

Amstelveen - Een algeheel verbod voor het afsteken van vuurwerk rond Oud & Nieuw in Amstelveen is voor dit jaar van de baan. GroenLinks Amstelveen pleitte daarvoor, maar trok het voorstel (amendement) daartoe gisterenavond weer in, nadat bleek dat er geen meerderheid voor de plannen was.

Algemeen 29 nov. 2023 09:44

Aardgasverbruik Amstelveense woningen vorig jaar bijna 21 procent gedaald

Amstelveen - In 2022 is in Amstelveense woningen bijna 21 procent (20,8) minder gas verstookt dan een jaar eerder. Dat is een daling die net onder het landelijk gemiddeld ligt: landelijk bedroeg de afname van aardgasverbruik in woningen namelijk bijna 22 procent.