Kom proeven & ontmoeten tijdens Amstelveen Culinair: kaarten aan de deur te koop

Amstelveen - Vrijdagavond heeft Amstelveen Culinair afgetrapt met een grote business-editie; zaterdag vindt het culinaire evenement plaats voor iedereen. Na een laatste bui in de middag is de voorspelling dat het tijdens het hele evenement droog blijft en dat de wind geleidelijk in kracht afneemt. Kom dus proeven, ontmoeten en geniet van jazz-muziek, al het lekkers dat Amstelveen te bieden heeft én juich het Nederlands elftal toe (te zien op groot scherm) met je familie en/of vrienden. 

Het evenement vindt plaats op het groene grasveld van Poeloever, omgetoverd tot een levendige spot waar fijnproevers samen komen. Verwacht een mix van gerechten, van sushi tot tapas, die zorgen voor een smaakvolle avond.

Ervaar Amstelveen Culinair vandaag, hét culinaire event van het jaar, op een prachtige plek bij De Poel. Vanaf 16.00 tot 23.00 uur ben je welkom om in een relaxte sfeer te genieten van wat Amstelveen culinair te bieden heeft. Lokale horeca uit de omgeving presenteren hun beste gerechten en drankjes in een gezellige setting. Ook zullen er grote schermen zijn om de EK-kwartfinale Nederland-Turkije te kijken en ons land aan te moedigen met je familie en/of vrienden.

De kaarten zijn online verkrijgbaar, maar zullen ook vandaag aan de deur te koop zijn (tot 21.00u). De organisatie staat al de hele dag in nauw contact met de veiligheidsdiensten; ondanks de stevige wind kan het evenement doorgang vinden.

Schermen met oranje 

Wethouder Adam Elzakalai steunt het initiatief: "Heel mooi dat we zo'n leuk nieuw evenement in Amstelveen komt en dat het georganiseerd wordt door een aantal lokale partijen. We steunen dit event vanuit Stadspromotie en hopen dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. De wedstrijd van het Nederlands elftal is voor de liefhebbers te volgen op grote schermen. Dus vier dat met ons mee."

Tot vanavond!

PHOTO-2024-07-06-11-30-02 2.jpg

amstelveenculinair2.jpg

amstelveenculinair3.jpg

amstelveenculinair4.jpg

 

amstelveenculinair5.jpg

amstelveenculinair8.jpg

 

amstelveenculinair13.jpg

amstelveenculinair15.jpg


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.