Stadshart Amstelveen, Koning Winter Parade

Koning Winter Parade bij opening Winter Village Amstelveen

Amstelveen – Winter Village Amstelveen gaat komende zaterdag 7 december 2019 van start. Op deze dag is er een ook een Winter Parade in het winkelcentrum met diverse helden uit de flim Frozen.

De parade van Koning Winter trekt tussen 12.30 en 16.30 uur door en rond het winkelcentrum. Verschillende winterse figuren onder wie Olaf & Elsa geven een spectaculaire show, zo meldt het winkelcentrum op Facebook. Na afloop van de parade is er ook  gelegenheid om op de foto te gaan met de Frozen karakters.

De officiële opening van Winter Village Amstelveen is om 13.00 uur, met optredens van diverse artiesten onder wie Dennis van Veen. Ook dit jaar ligt er een schaatsbaan van 450m2 op het Stadsplein.

Door het hele winkelcentrum zijn deze winter ook meer dan 25 Disney-figuren te zien onder de noemer Amstlvn Twinkelt.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.