Koop je tickets voor de Amstelveense Fright Nights!

Koop je tickets voor de Amstelveense Fright Nights!

AMSTELVEEN - Het is weer bijna Halloween en dat vier je dit jaar bij Fun Center Amstelveen! Daar kun je je de stuipen op het lijf laten jagen tijdens twee heuze Fright Nights in verschillende leeftijdscategorieën. Je tickets koop je nu bij Amstelveenz.nl!


- Lees verder onder deze advertentie -

Fun Center Amstelveen organiseert twee verschillende Fright Nights, op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober. Op vrijdag zijn jongeren tot en met 15 jaar oud welkom om onbeperkt verkleed te jumpen, videogames te spelen op een groot scherm, twee sessies te lasergamen in de spookhaven, pool billiard en er is onbeperkt gratis limonade met een zakje chips. Durf jij te komen en neem je al je vriendjes of vriendinnetjes mee?

16+
Voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder is er onbeperkt jumpen en lasergamen in de verlaten zombie haven, een bar, muziek, pool billiards en horrorfilms op een groot scherm. De dresscode is uiteraard Halloween en het beste outfit wint twee tickets voor lasergamen. Zin om je samen met al je vrienden een avondje de stuipen op het lijf te laten jagen? Wacht dan niet langer en koop nu snel je tickets voor het beste Halloween feest van Amstelveen!

KOOP HIER JE TICKETS VOOR DE FRIGHT NIGHTS IN FUN CENTER AMSTELVEEN.

...en vergeet vooral niet al je vrienden mee te nemen!


Reacties