Koop je tickets voor de Amstelveense Fright Nights!

AMSTELVEEN - Het is weer bijna Halloween en dat vier je dit jaar bij Fun Center Amstelveen! Daar kun je je de stuipen op het lijf laten jagen tijdens twee heuze Fright Nights in verschillende leeftijdscategorieën. Je tickets koop je nu bij Amstelveenz.nl!

Fun Center Amstelveen organiseert twee verschillende Fright Nights, op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober. Op vrijdag zijn jongeren tot en met 15 jaar oud welkom om onbeperkt verkleed te jumpen, videogames te spelen op een groot scherm, twee sessies te lasergamen in de spookhaven, pool billiard en er is onbeperkt gratis limonade met een zakje chips. Durf jij te komen en neem je al je vriendjes of vriendinnetjes mee?

16+
Voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder is er onbeperkt jumpen en lasergamen in de verlaten zombie haven, een bar, muziek, pool billiards en horrorfilms op een groot scherm. De dresscode is uiteraard Halloween en het beste outfit wint twee tickets voor lasergamen. Zin om je samen met al je vrienden een avondje de stuipen op het lijf te laten jagen? Wacht dan niet langer en koop nu snel je tickets voor het beste Halloween feest van Amstelveen!

KOOP HIER JE TICKETS VOOR DE FRIGHT NIGHTS IN FUN CENTER AMSTELVEEN.

...en vergeet vooral niet al je vrienden mee te nemen!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.