Davey Photography, Davey Baas
112

Kop-staartbotsing zorgt voor drukte op A9 Amstelveen

Amstelveen - Een kop-staartbotsing op de A9 bij Amstelveen heeft in de vooravond voor behoorlijke drukte gezorgd op de A9.

Een rijstrook van de A9 werd afgesloten, hetgeen zorgde voor een oplopende file en langzaam rijdend verkeer. Er is sowieso sprake van een drukke avondspits in de regio rond Amsterdam door de slechte weersomstandigheden.

Bij het ongeval, waarbij een personenauto door nog onduidelijke oorzaak in aanrijding kwam met een bestelbusje, raakte een persoon gewond. De ambulancedienst kwam ter plaatse.

Een bergingsdienst kwam ter plaatste om de wagens af te slepen.

a9_rijksweg_aaa (1).jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.