Kopje koffie van barista: VVD in gesprek met bewoners Waardhuizen

Amstelveen - Bewoners van Waardhuizen werden vanmorgen door de VVD getrakteerd op koffie bij winkelcentrum Waardhuizen. Partijleden wilden graag in gesprek komen met bewoners van de wijk en boden koffie aan van een professionele barista van de KoffieBrigade.

De VVD kwam op bezoek omdat de partij signalen had gekregen dat bewoners vinden dat Waardhuizen wel wat meer aandacht verdient.

 

Uiteraard gingen de gesprekken ook over de uit het winkelcentrum verdwenen supermarkt, die niet alleen door veel bewoners wordt gemist, maar ook zorgt voor dalende inkomsten bij nog gevestigde ondernemers op het winkelcentrum omdat de loop grotendeels uit het centrum is.

 

Maar het ging niet alleen om de supermarkt en het winkelcentrum: ook het onderhoud dat in delen van de wijk achterloopt kwam ter sprake. Met een aansluitende wijkwandeling inventariseert de VVD de door bewoners ervaren  plus- en minpunten van de wijk, om daar vervolgens mee aan de slag te gaan.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.